Vorige | Volgende

Apollolaan 193 - B 1077AW Amsterdam, Apollobuurt

Vraagprijs € 699.000 k.k.

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Topklasse appartement op een topklasse locatie met uitzicht via vijf ramen op het groen van de Apollolaan !

Het komt maar zelden voor dat een appartement van dit formaat ( 70m2 ) op dit niveau wordt ontworpen en verbouwd met zulke hoogwaardige materialen en oog voor detail. Logisch als men bedenkt dat het ooit was bedoeld als showroom van de architect.

De ruimte heeft een open indeling met centraal in de woning een nieuwe op maat gemaakte keuken welke het woongedeelte van het slaapgedeelte scheidt. Grote schuifwanden zorgen dat men naar wens het marmeren ligbad, garderobekosten, een werkplek of de T.V. tevoorschijn kan laten komen en met alle panelen gesloten is er geen deur te zien.

Inbouwverlichting, indirecte verlichting en de zonwering zijn te bedienen met een domotica-unit in het keukenblok. Alle verwarmingen zijn weggewerkt achter marmeren panelen en roosters.

De keuken is centraal in de ruimte geplaatst en is voorzien van twee ovens, koelkast, vriezer, vaatwasser, spoelbak, quooker en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Voor de keuken is de zitkamer met achter twee grote schuifwanden een werkplek met een groot marmeren bureau met marmeren lades. In een maatgemaakte kastenwand zijn twee wijnkoelkasten weggewerkt. Via een paneel/deur kan men de badkamer met WC, douche en wastafel bezoeken.

Achter de keuken is de slaapkamer met in hetzelfde blok als de keuken een kastenwand en TV geplaatst, tevens zijn er garderobekasten naast het bed. Vanuit de slaapkamer is er achter een schuifwand een ligbad dat op maat werd gemaakt en is voorzien van RVS kranen.

Door de open indeling heeft men optimaal plezier van de vier grote ramen, met isolatieglas, aan de Apollolaan.
Doordat de woning zich boven straatniveau bevindt heeft men privacy en uitzicht.

Deze woning is ideaal voor de liefhebber van Amsterdam Zuid die een pied-a-terre, woon/werk ruimte of gewoon een lekker luxe maar compact appartement zoekt. Parkeren kan men voor de deur middels een vergunning en er is een gezamenlijke fietsenberging in het gebouw.

Kenmerken :
- Zeer hoogwaardige afwerking
- Prachtige locatie in een bijzonder mooi gebouw
- Goede VVE, bijdrage 289 per maand inclusief verwarming
- Het enige appartement in dit complex dat minder dan een miljoen kost
- Turn-key oplevering, indien gewenst, met de aanwezige meubilering en stoffering
- Sinds de verbouwing van enkele jaren is hier nog nooit gewoond, dus alles is nog nieuw
- Voortdurende erfpacht gemeente Amsterdam 799 euro per jaar, looptijd tot 1 september 2050

**************

Top class apartment in a top class location overlooking the green trees of the Apollolaan !

It is rare that an apartment of this size (70m2) is designed and rebuilt at this level with such high quality materials and attention to detail. It was therefore once intended as an architect's showroom.

The space has an open layout with Central in the house a new custom made kitchen which separates the living area from the sleeping area. Large sliding walls ensure that the marble bath, wardrobe closets, a work area or the TV can be put out of sight and with all the panels closed there is no door to see.

Recessed lighting, indirect lighting and the shutters are operated with a remote-unit in the kitchen block. All heaters are concealed behind marble panels and grilles.

The kitchen is centrally located in the room and is equipped with two ovens, fridge, freezer, dishwasher, sink, quooker and induction hob withintegrated extraction.

In front of the kitchen is the sitting room with behind two large sliding walls a work area with a large marble desk with marble drawers. Two wine-refrigerators have been eliminated In a custom-made cabinets wall. Via a panel/door you can visit the bathroom with toilet, shower and washbasin .

Behind the kitchen is the bedroom with a closet wall and TV in the same block as the kitchen, there are wardrobe cabinets next to the bed. From the bedroom there is a sliding wall that reveals a bath that was made to measure and is equipped with stainless steel tabs.

The open layout gives the best enjoyment of the four large windows, with insulating glass, on the Apollolaan. Because the house is located above street level, you have privacy as well as a view.

This property is ideal for the Amsterdam Zuid enthusiast who is looking for a pied-A-terre, living/office space or just a nice luxury but compact apartment. Parking is possible in front of the door by a permit and there is a communal bicycle storage room in the building.

Features:
- Very high quality finish
- Beautiful location in a very nice building
- Good VVE, contribution 289 per month including heating
- The only apartment in this complex that costs less than a million
- Turn-Key delivery, if desired, with the furnishing and upholstery present
- Since the renovation of several years nobody has lived here, so everything is still new
- Permanent leasehold Municipality of Amsterdam 799 Euro per year, duration until 1 September 2050
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-12-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
285 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder