Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Apollolaan 29 III/IV 1077AB Amsterdam, Beethovenbuurt

Huurprijs € 2.800 per maand

Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
160 m²
Aantal kamers
8

Omschrijving

FOR ENGLISH TEXT , SEE BELOW..

Prachtig appartement, ZEER geschikt voor een familie gezien de grootte en het aantal (slaap) kamers!

NIET GESCHIKT VOOR DELERS!!!!

Ruim en volledig luxe in 2018 gerenoveerd 8(!)- kamer appartement, 6 slaapkamers, met een woonoppervlak van ca. 160 m2, ruime moderne keuken en twee balkons op het zuiden. Het appartement bevindt zich op de derde en vierde verdieping aan de fraaie Apollolaan om de hoek van de Beethovenstraat met diverse winkels en restaurants, het WTC en het Beatrixpark.

Locatie:
Zeer goed bereikbaar vanaf de Ring A-10 (via afrit S108 of S109), tramlijnen 5 en 24 hebben in de buurt diverse haltes evenals diverse buslijnen. NS station Zuid/WTC ligt op loopafstand. Parkeervergunning via vergunningsstelsel, hier is momenteel geen wachttijd voor. Het appartement is gelegen op loopafstand van vele scholen.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke buitentrap bereikt u de entree naar de derde verdieping. De ruime hal geeft toegang tot de slaapkamers, badkamer, toilet en ruime woonkamer en suite. De badkamer is tevens toegankelijk via de master bedroom. De zeer lichte en ruime woonkamer beschikt aan de achterzijde over een balkon (op het zuiden) . Vanuit de hal heeft u toegang tot de moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een elektrische kookplaat, combi oven/ magnetron, vaatwasser en koel-, vriescombinatie. Aan de voorzijde beschikt het appartement over twee kamers welke te gebruiken zijn als zowel slaap/studeerkamers. In de hal bevindt zich een separaat modern toilet met fontein. Het appartement is verder voorzien van een vloer, vitrage, gordijnen, wasmachine en een droger.

Via de interne trap komt u op de bovenste verdieping met hier nog drie slaapkamers en een badkamer met toilet en douche. Tevens staan hier de droger en wasmachine opgesteld en is er nog een vliering bereikbaar voor opslag.

BIJZONDERHEDEN;
• Huurprijs € 2800,= exclusief ; G/W/E, TV/Internet en gemeentelijke heffingen.
* Voorschot voor gasverbruik van € 125,= per maand en € 30 voor abonnement c.v. ketel en voor glas bewassing
voorgevel, schoonmaken trappenhuis en portiek .
• Woonoppervlakte circa 160 m2
• Gestoffeerd.
• Per 16 juli beschikbaar.
• Geen bemiddelingskosten voor de huurder.
• Huurovereenkomst onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.
• 2 maanden waarborg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Beautiful apartment suitable for a family given the size and number of rooms!

!!!!Not suitable for sharers !!

Spacious and completely luxurious renovated in 2018 total 8 (!) - room apartment, 6 bedrooms, with a living area of approx. 160 m2, spacious modern kitchen and two south-facing balconies. The apartment is located on the third and fourth floors on the beautiful Apollolaan around the corner from Beethovenstraat with various shops and restaurants, the WTC and the Beatrixpark.

Location:
Very easily accessible from the Ring A-10 (via exit S108 or S109), tram lines 5 and 24 have several stops nearby as well as several bus lines. South train station / WTC is within walking distance. Parking permit via permit system, there is currently no waiting time for this. The apartment is located within walking distance of many schools.

Layout:
You reach the entrance to the third floor via the communal outside staircase. The spacious hall gives access to the bedrooms, bathroom, toilet and spacious living room en suite. The bathroom is also accessible from the master bedroom. The very bright and spacious living room has a balcony at the rear (facing south). From the hall you have access to the modern kitchen with various built-in appliances including an electric hob, combi oven / microwave, dishwasher and fridge / freezer combination. At the front, the apartment has two rooms that can be used as both sleeping / study rooms. In the hall is a separate modern toilet with fountain. The apartment is also equipped with a floor, lace curtains, curtains, washing machine and a dryer.

The internal staircase leads to the top floor with three more bedrooms and a bathroom with toilet and shower. The dryer and washing machine are also located here.

PARTICULARITIES;
• Rental price € 2800, = exclusive; G / W / E, TV / Internet and municipal taxes.
* Advance payment for gas consumption of € 125 per month and € 30 for subscription c.v. boiler and glass front facade, cleaning stairwell and porch.
• Living area approximately 160 m2
• Upholstered.
• Available 16 th july.
• No mediation costs for the tenant.
• Rental agreement subject to owner approval.
• 2 months warranty.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 30 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-05-26
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
160 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaλlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder