Vorige | Volgende

Apollolaan 51 1 1077AE Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
122 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Stijlvol en royaal vijfkamer appartement op de eerste verdieping van een statig pand aan de Apollolaan in Amsterdam Zuid nabij de Zuid As (WTC). Het appartement ligt op loopafstand van de chique winkelstraten Beethoven-, Cornelis Schuyt- en P Hoofdstraat. Openbaar vervoer zoals diverse bus en tramverbindingen liggen op korte afstand. Ringweg A-10 is binnen enkele minuten te bereiken. Het appartement beschikt over een sfeervolle woonkamer en-suite, moderne keuken en badkamer en drie slaapkamers. Het balkon is over de gehele breedte van het appartement en ligt op het zuiden.

Indeling: Entree, hal met berging, gangkast met wasmachine, droger en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer en-suite, eetkamer met ingebouwde kasten, toegang tot de keuken en openslaande deuren naar het balkon. Moderne keuken voorzien van 4-pits elektrische kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Tevens is vanuit de keuken toegang tot het balkon. Royale slaapkamer met ingebouwde kast, toegang tot de badkamer en openslaande deuren naar het balkon en twee slaapkamers waarvan een met wastafel. Badkamer met inloopdouche en wastafel.

Bijzonderheden:
•    Huurprijs € 2.500,- ex. G/W/E, TV/Internet en gemeentelijke heffingen.
•    Woonoppervlakte circa 122 m2
•    Gestoffeerd
•  Maximaal 2 delers
•    Beschikbaar in overleg
•    Geen bemiddelingskosten voor de huurder
•    Huurovereenkomsten onder voorbehoud van toestemming van de eigenaar 
•    € 5.000,- waarborg

DISCLAIMER 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Stylish and spacious three bedroom apartment on the first floor of a stately building on the Apollolaan in Amsterdam South nearby the Zuid As (WTC). The apartment is within walking distance of the chic Beethovenstraat, Cornelis Schuyt and P.C. Hoofdstraat. Public transport such as various bus and tram connections are within walking distance. The A-10 ring road can be reached within a few minutes. The apartment has an attractive living room, modern kitchen and bathroom and three bedrooms. The balcony is over the entire width of the apartment and faces south.

Layout:
Entrance, hall with storage, cupboard with washing machine, dryer and access to all rooms. Living room en-suite, dining room with built-in cupboards, access to the kitchen and patio doors to the balcony. Modern kitchen with 4-burner electric hob, dishwasher, oven, fridge and freezer. Also from the kitchen access to the balcony. Spacious bedroom with built-in cupboard, access to the bathroom and to the balcony and two bedrooms, one with a sink. Bathroom with walk-in shower and sink.

Particularities:
• Rent € 2.500,- ex. G / W / E
• Living area approximately 122 m2
• Padded
• Sharing allowed with max. 2 persons
• Available in consultation
• No brokerage fees for the tenant
• Rental agreements subject to the owner's permission
• € 5.000,- guarantee

DISCLAIMER 
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part , however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-07-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder