Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Apolloweg 321 323 8239DC Lelystad, Flevopoort II

Omschrijving

Te koop: woon werk combinatie met grote hal op Flevopoort

Op bedrijventerrein Flevopoort aan de Apolloweg
Op jongste industrieterrein van Lelystad gelegen, vlakbij de A6.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum.

Bedrijfswoning/kantoor
De bedrijfswoning/kantoorruimte bestaat uit drie bouwlagen, en beschikt over een drie toegangsdeuren. Hierdoor is flexibel gebruik mogelijk, bijvoorbeeld deels als kantoor, deels als bedrijfswoning. In totaal is dit deel ca. 351 m2 groot, met de huidige indeling verdeeld in ca. 182 m2 woning en ca. 169 m2 kantoor. Andere indelingen zijn mogelijk.
Middels een trap en galerij wordt de bedrijfswoning ontsloten.
Op de BG aan de voorzijde van het pand ligt de kantoorruimte, voorzien van een eigen voordeur. Hal met toilet, 3 kantoren van resp. ca. 41, 13 en 33 m, archiefruimte en een pantry.
De kantoren zijn voorzien van verwarming, verlichting en een alarmsysteem. Uiteraard is er telefoon en internet aanwezig.
Overig kantoor zijn ook beschikbaar op de verdieping.
De bedrijfswoning is gelegen op de 1e en 2 verdieping, overigens kunnen (delen van) de bedrijfswoning ook als kantoor worden gebruikt.
De bedrijfswoning/kantoor is voorzien van gevels van betonsteen in een lichte kleur. De vloeren zijn grotendeels voorzien van siergrind.

Bedrijfshal
De bedrijfshal bestaat een hoog deel (ca. 10 m1 vrij hoogte), daarnaast is een deel met verdiepingsvloer uitgevoerd. Het laatste deel is deels verhuurd. Op de kop van het bedrijfshal is een werkplaats, met name geschikt voor onderhoud aan (vracht)wagens.

De bedrijfshal beschikt over een zware onderheide vloer met een variabele belasting van maximaal 20 Kn/m2. Hiermee is de hal uitstekend geschikt voor stellingen over de volle hoogte.
In het dak van de hoge hal zijn lichtstraten opgenomen, waardoor de behoefte aan kunstlicht gereduceerd wordt.
Vanuit de hal zijn de kantoorgedeelten direct toegankelijk via een interne spiltrap.

Twee grote overheaddeuren met een hoogte van ca. 4,2 m1 bieden toegang tot het hoge deel van de hal. Daarnaast is voor het deel met verdiepingsvloer nog een dubbele openslaande deur. Het onderhouds-/garage deel heeft een eigen overheaddeur, voorzien van loopdeur en daglicht-strook.

Het geheel staat op een perceel van 2.500 m2, dat aan zij en achterkant is voorzien van afrastering. Aan de voorzijde van de hal is volop ruimte voor stalling van vrachtwagens. Voor de bedrijfswoning/kantoor zijn een drietal parkeerplaatsen aanwezig.

Vraagprijs
Het geheel wordt aangeboden voor 1.345.000,- k.k.

Aanvaarding
In overleg

Onder voorbehoud van gunning

Voor informatie/afspraken voor bezichtiging;
VSO makelaars & taxateurs
t.a.v. H. Dubbelink
Tel. 0321-318318
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente Lelystad ligt in Oostelijk Flevoland en heeft een oppervlakte van 765 km², waaronder een wateroppervlakte van 45 km². Wonen aan het water, dichtbij het bos of bouwen helemaal naar eigen wens en ontwerp, zelf of samen met anderen. Geen woonwens is te gek. Lelystad geeft je de mogelijkheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder