Vorige | Volgende

Appelmarkt 0 ong 1681PE Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-Oost

Huurprijs € 51.750 per jaar

Omschrijving

Zoekt u ruimte voor de uitbreiding van uw bedrijf? Het exacte adres is niet gegeven is vertrouwelijk maar gelegen op een top locatie op Zwaagdijk-Oost. De foto's zijn een impressie van Zwaagdijk WFO.

Dan is dit een unieke kans voor uw bedrijf op een zicht locatie op bedrijvenpark WFO in Zwaagdijk. Komt binnenkort in de verhuur.
Voor een bedrijf met behoefte aan uitbreiding of zelfs groei op termijn. Het pand bevat reeds bestaande kantoorruimtes maar is ook nog zelf aan te passen of in te richten naar eigen wens.
Zeer representatieve bedrijfsruimte met kantoor/ showroom en buitenterrein. Compleet geïsoleerde en goed afgewerkte ruimte. Fraaie entree wat een mooi visitekaartje is voor het bedrijf.
Kantoor/showroom/productie op de begane grond is voorzien van vloerverwarming met coating en thans opgedeeld in een magazijn /productie en werkruimte. Dus ideaal als showroom/ kantoor/ magazijn deze werkruimte is totaal VVO 408m2
De verdieping bereikbaar met riante trap en is ingericht als kantoren met kantine en een nog ruime vrij indeelbare ruimte (als kantoor/ werkruimte enz). Deze kantoren zijn circa VVO 161m2 en nog vrij in te delen ruimte is VVO 227m2.
Buitenterrein is circa 600m2 en u heeft 12 parkeerplaatsen en eenvoudig meer.
De verdieping heeft een betonvloer dus degelijk en robuust.
Het buitenterrein is ingericht deels met parkeerplaatsen.

Vaak zijn de dit soort ruimten alleen met parkeerplaatsen en hier is evt riante opslag bij. Uit het zicht achter het pand gesitueerd. Aantrekkelijk voor ondernemers met combinatie kantoor, werkplaats en evt opslag buiten.

Ligging:
- aantrekkelijk bedrijventerrein met o.a. Action, Rabobank, De Eekhoorn en een diversiteit aan autodealers, bouw gerelateerde/ logistieke bedrijven en showrooms, groothandelsactiviteiten, productie, transport en dienstverleners;
- uitstekend ontsloten en gelegen nabij de A7 richting Purmerend, Amsterdam en Leeuwarden;

UITGANGSPUNTEN VERHUUR :
- Huurprijs € 4.311,66- excl. BTW per maand
- Exclusief servicekosten
- Borgsom ter grootte van 2 maanden huur
- Huurovereenkomst conform ROZ model, voorkeur langere termijn huur.
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder
- Evt. buitenterrein achter pand is apart bij te huren voor bv opslag van materiaal/materieel etc.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-02-05
Status
Beschikbaar
Service kosten
€ 10 p/m
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.452 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder