Vorige | Volgende

Aquamarin 0 ong 1382KK Weesp

Vraagprijs € 26.000 

Bouwjaar
onbekend

Omschrijving

Ligplaats (nummer 141*) aan de middels een hek afgesloten hoofdsteiger.

Deze ligplaats in de haven van Aquamarin, geeft je straks de vrijheid om na het werken nog even met de sloep een rondje op de Vecht te varen of in het weekend de boot te pakken en via de Gaasp naar Amsterdam te varen.

Word jij de volgende eigenaar van deze ligplaats? De ligplaats/steiger is ca. 2,5 mtr. breed en biedt ruimte aan een boot met een lengte van maximaal 8 meter.

De steiger is voorzien van water en elektra.
- per direct beschikbaar
- veilige stalling, door middel van het afgesloten hek en de omliggende bebouwing
- boot kan het gehele jaar blijven liggen

De servicekosten bedragen 21,00 per maand.

Vanaf Aquamarin zijn, via Vecht en Gein, onder andere Loosdrechtse en Ankeveense plassen, maar ook de Amsterdamse grachten, het Amsterdam Rijnkanaal, de rivier "De Vecht" en IJsselmeer binnen handbereik.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 21 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-04-29
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
onbekend

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder