Vorige | Volgende

Arabislaan 78 2555DM Den Haag, Bohemen en Meer en Bos

Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
103 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Lovely renovated ground floor apartment with two bedrooms and garden at the back. Close to some shops, public transport and not far from the beach and dunes.

Lay-out:
Entrance, hall with guest toilet, large living-/dining room with double doors to the garden at the back with back entrance and small shed, great kitchen with dish-washer, oven, microwave, fridge/freezer and stove (induction) with extractor hood, washer and dryer. Two bedrooms, one in front (with wardrobe) and one at the back (with wardrobe), very nice bathroom with double sink, shower and toilet.

Ready to move in.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-08-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
103 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder