Vorige | Volgende

Archangelkade 47 1013BE Amsterdam, Coenhaven/Mercuriushaven

Omschrijving

NIEUW IN DE VERHUUR - Turn key kantoorruimte in de Houthavens met zeer goede parkeermogelijkheden!

De kantoorruimte gelegen aan de Archangelkade 47 maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw gelegen in het Bedrijvencentrum Amsterdam. De ruimte is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, het betreft een afsluitbare ruimte. Op de eerste verdieping is er de beschikking over een gedeelde pantry / kantine ruimte, het gedeelde toilet tref je aan bij het entree op de begane grond.

Het bedrijventerrein is gelegen in het Houthavens gebied, de omgeving wordt gekenmerkt door creatieve bedrijven en hippe horecagelegenheden, hierdoor is het gebied volop in beweging!

De kantoorruimte wordt in huidige, turn-key, staat opgeleverd aan huurder.

Uitgangspunten:
- Circa 104 m2 v.v.o. kantoorruimte;
- Gedeelde pantry en sanitair;
- Huurprijs 125,- per m2 per jaar, exclusief BTW en exclusief servicekosten;
- Servicekosten 15,- per m2 per jaar, exclusief BTW;
- ROZ model kantoorruimte 2015;
- Jaarlijkse indexatie conform CPI;
- Per direct beschikbaar voor verhuur;
- Huurtermijn in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-10-2019
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westelijk Havengebied

Van industrie naar stad Het Westelijk Havengebied ligt aan de westnoordwestelijke kant van de hoofdstad, ten zuiden van het Noordzeekanaal, in stadsdeel Westpoort. Het is een havengebied, bedrijventerrein en industriegebied, waar veel wordt gewerkt en weinig wordt gewoond. Het omvat de vierde haven van West-Europa en is het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland. De bedoeling is dat dit in de toekomst gaat veranderen.
Wonen en werken in Westpoort: Haven-Stad
De gemeente Amsterdam heeft het plan in het Westelijk Havengebied Haven-Stad te realiseren. Haven-Stad wordt een wijk zo groot als Haarlem in een industrieel gebied met een rauw randje aan het water, met 40.000 tot 70.000 woningen en 50.000 arbeidsplaatsen. Met deze ontwikkelingen, die op 21 november 2017 werden goedgekeurd, draagt de gemeente Amsterdam bij aan de grote behoefte aan woningen in de metropoolregio Amsterdam. Naast wonen en werken zullen uiteraard ook scholen, sport, kunst en cultuur, recreatie en groen worden ontwikkeld.
Haven-Stad: een stad in de stad
Het is de bedoeling dat Haven-Stad een stad in de stad wordt; alles zal op loop- of fietsafstand zijn. Je kunt je kinderen lopend of op de fiets naar school brengen en werken om de hoek. De bedrijven die er nu al gevestigd zijn zullen perfect passen in het beeld dat men van Haven-Stad heeft; een wijk met voornamelijk werkgelegenheid in de creatieve sector. De schaalgrootte van Haven-Stad biedt een enorme kans om duurzame energie, circulair bouwen en hergebruik in te voeren. Daarnaast zullen er weinig parkeerplaatsen komen en wordt onderzoek gedaan naar optimale bereikbaarheid door openbaar vervoer.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder