Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Archangelkade 7 1013BE Amsterdam, Coenhaven/Mercuriushaven

Huurprijs € 49.950 per jaar

Omschrijving

Bedrijvencentrum Amsterdam is gelegen in de Houthavens in Amsterdam West. De uitstekende ligging nabij het centrum van Amsterdam en de goede bereikbaarheid vanaf de nabij gelegen ringweg A10 West, maken het bedrijvencentrum tot een gewilde locatie voor ambachtelijke- en centrum georiŽnteerde bedrijven.

Het terrein bestaat uit bedrijfsruimten voorzien van kantoorruimte die te huur zijn in units vanaf circa 500 m≤. Het is mogelijk om de diverse bedrijfsruimten met elkaar te schakelen waardoor grotere metrages kunnen worden gecreŽerd. Het terrein is uitstekend geschikt voor ambachtelijke- en centrum georiŽnteerde bedrijven die bedrijfsruimte nodig hebben voor productie en opslag.

Ligging
Bedrijvencentrum Amsterdam ligt in de Houthavens in Amsterdam West tussen het centrum van Amsterdam en de ringweg A10 West.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend met auto vanaf de afslag S102 (Teleport/Havens-West) van de ringweg A10 via de Transformatorweg, Spaarndammerdijk en Archangelweg. Met openbaar vervoer is Bedrijvencentrum Amsterdam bereikbaar met buslijn 48 met een halte op de Archangelkade. Deze zorgt voor een goede verbinding tussen Amsterdam Centraal Station en Station Sloterdijk.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 565 m≤ b.v.o. en is als volgt verdeeld:

Begane grond: ca. 450 m≤ b.v.o. bedrijfsruimte;
Eerste verdieping: ca. 115 m≤ b.v.o. kantoorruimte.

Parkeren
Er is ruime gelegenheid tot parkeren op eigen terrein middels parkeerpassen. Aantal passen in overleg.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

Bedrijfsruimte:
- Vloerbelasting: circa 1.000 kg/m≤;
- Vrije hoogte: ca. 8,18 m en ca. 7,11 m onder balk;
- Overheaddeur (ca. 4,4 m (b) x 4 m (h));
- Vlakke betonnen vloer;
- Verwarming d.m.v. heater;
- TL-verlichtingsarmaturen;
- Elektra en krachtstroom (NEN 3140 gekeurd);
- Toiletgroep.

Kantoorruimte:
- CV-installatie met radiatoren;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Scheidingswanden;
- Laminaat vloerbedekking.

Huurprijs
Ä 49.950,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Ä 3,- per m≤ per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming bedrijfsruimte van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse PM.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-07-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westelijk Havengebied

Van industrie naar stad Het Westelijk Havengebied ligt aan de westnoordwestelijke kant van de hoofdstad, ten zuiden van het Noordzeekanaal, in stadsdeel Westpoort. Het is een havengebied, bedrijventerrein en industriegebied, waar veel wordt gewerkt en weinig wordt gewoond. Het omvat de vierde haven van West-Europa en is het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland. De bedoeling is dat dit in de toekomst gaat veranderen.
Wonen en werken in Westpoort: Haven-Stad
De gemeente Amsterdam heeft het plan in het Westelijk Havengebied Haven-Stad te realiseren. Haven-Stad wordt een wijk zo groot als Haarlem in een industrieel gebied met een rauw randje aan het water, met 40.000 tot 70.000 woningen en 50.000 arbeidsplaatsen. Met deze ontwikkelingen, die op 21 november 2017 werden goedgekeurd, draagt de gemeente Amsterdam bij aan de grote behoefte aan woningen in de metropoolregio Amsterdam. Naast wonen en werken zullen uiteraard ook scholen, sport, kunst en cultuur, recreatie en groen worden ontwikkeld.
Haven-Stad: een stad in de stad
Het is de bedoeling dat Haven-Stad een stad in de stad wordt; alles zal op loop- of fietsafstand zijn. Je kunt je kinderen lopend of op de fiets naar school brengen en werken om de hoek. De bedrijven die er nu al gevestigd zijn zullen perfect passen in het beeld dat men van Haven-Stad heeft; een wijk met voornamelijk werkgelegenheid in de creatieve sector. De schaalgrootte van Haven-Stad biedt een enorme kans om duurzame energie, circulair bouwen en hergebruik in te voeren. Daarnaast zullen er weinig parkeerplaatsen komen en wordt onderzoek gedaan naar optimale bereikbaarheid door openbaar vervoer.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder