Vorige | Volgende

Archimedesweg 108 H 1098JT Amsterdam, Middenmeer Noord

Huurprijs € 1.850 per maand

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Wij bieden u TE HUUR aan deze ruime benedenwoning van 90m2 met twee goede slaapkamers, luxe ruime badkamer en heerlijke achtertuin op het zuidwesten in de geliefde wijk de Watergraafsmeer.

**SEE ENGLISH TEXT BELOW**

Indeling:
Eigen entree, tochtportaal, gang, ruime slaapkamer straatzijde ca 11m2, ruime slaapkamer tuinzijde ca 10m2, luxe badkamer met douche, wastafel meubel, bidet en wasmachine opstelplaats, separate luxe toilet, straatgerichte woonkamer met woonkeuken voorzien van openslaande deuren naar de tuin.

De tuin is gelegen op het zuid westen en heeft een berging.

Locatie:
Deze woning ligt in het hart van de populaire en charmante Watergraafsmeer, een rustige en super kindvriendelijke woonomgeving met het gevoel van wonen in een dorp maar wel met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. Op loopafstand liggen naast een ruim winkelaanbod (winkelgebied Middenweg, Oostpoort en Christiaan Huygensplein), haute cuisine restaurants (De Kas, Café Cliché), cafés (Bar Wisse, Brouwerij Poesiat & Kater, 1900) en diverse leuke koffietentjes, sportaccommodaties (Jaap Edenbaan) en het schitterende Park Frankendael, het Flevopark (met het sprookjesachtige 't Nieuwe Diep) én het Oosterpark. De bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer is perfect. In de directe omgeving zijn goede bus- en tramverbindingen, metro-/treinstations Amstel, Muiderpoort en Science Park liggen op loop/fietsafstand. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring A10. Er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning. De Gemeente is voornemens het gebied rond de Archimedesweg opnieuw in te richten en autoluw te maken waarbij het accent zal liggen op extra brede stoepen en meer groen.


Wat u moet weten wanneer u deze woning wilt huren:
- woning wordt niet verhuurd aan studenten of woningdelers!
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Beschikbaar per direct
- De waarborg bedraagt 2 maanden;
- Kosten voor de nutsbedrijven komen op naam van de huurder, de hoogte van de kosten zijn afhankelijk van uw eigen gebruik.


De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

------------------------------------------------------------------------

We offer you FOR RENT this spacious ground floor apartment of 90m2 with two good bedrooms, luxurious spacious bathroom and lovely backyard on the southwest in the popular Watergraafsmeer district.

Layout:

Private entrance, enclosed porch, hallway, spacious bedroom street side approx 11m2, spacious bedroom garden side approx 10m2, luxury bathroom with shower, washbasin, bidet and washing machine, separate luxury toilet, street-oriented living room with kitchen with French doors to the garden.

The garden is located on the south and has a storage room.

Location:
This house is located in the heart of the popular and charming Watergraafsmeer, a quiet and super child-friendly living environment with the feeling of living in a village but with all amenities of the city within easy reach. Within walking distance are next to a wide range of shops (shopping area Middenweg, Oostpoort and Christiaan Huygensplein), haute cuisine restaurants (De Kas, Café Cliché), cafes (Bar Wisse, Brewery Poesiat & Kater, 1900) and various nice coffee shops, sports accommodations (Jaap Edenbaan) and the beautiful Park Frankendael, the Flevopark (with the fairytale 't Nieuwe Diep) and the Oosterpark. The accessibility by both car and public transport is perfect. In the immediate vicinity are good bus and tram connections, metro / train stations Amstel, Muiderpoort and Science Park are within walking / cycling distance. By car you are on the ring A10 within a few minutes. There is currently no waiting time for a parking permit. The municipality intends to redesign the area around Archimedesweg and make it car-free, with the emphasis on extra-wide pavements and more greenery.


What you need to know if you want to rent this property:

- house is not rented to students or sharers!
- Minimum rental period of 12 months;
- Available immediately
- The guarantee is at least 2 full calendar months ;
- Costs for the utilities are in the name of the tenant, the amount of the costs depend on your own use.

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and / or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you and / or your broker to contact us if you are interested in one of our properties. We are not responsible for the content of the websites to which reference is made.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-09
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Middenmeer

Middenmeer is stedenbouwkundig gezien divers: het noordelijk deel is 19e-eeuws, het middendeel behoort tot de gordel uit de jaren ‘¬¬20-‘40 en het zuidelijke deel is onderdeel van het algemene uitbreidingsplan van Amsterdam. Het laatste deel, gerealiseerd tussen 1955 en 1960, heeft iets weg van een tuindorp, maar dan meer de hoogte in. Het gebied heeft twee winkelgebieden: de winkels langs de Middenweg en de winkels aan het Christiaan Huygensplein. De buurt is in de stad een geliefd woongebied.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder