Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ardennenlaan 181 1066SE Amsterdam

Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Riant en goed onderhouden appartement met uitzicht, een balkon, een eigen parkeerplaats en extra berging!


EERSTE INDRUK:
Het appartement is gelegen in een fijne wijk in Slotervaart en maakt onderdeel uit van een keurig verzorgd appartementencomplex voorzien van liften. De hoge woontoren valt direct op en het appartement gaat u met de ruimte en het uitzicht verrassen! Daarnaast komt het gehele complex goed tot haar recht door de waterpartijen en groen en andere (winkel-)voorzieningen in de buurt.

De woonruimte is 100 m², er zijn twee ruime slaapkamers en er is een balkon op het Zuiden. Wat dacht u verder van uw eigen parkeergelegenheid in de afgesloten parkeergarage!

Uniek wonen in Amsterdam...dat gaat nu tot de mogelijkheden behoren!


INDELING:
Een afgesloten entree geeft toegang tot het wooncomplex.
 
Het appartement, gelegen op de 13de verdieping, is bereikbaar met één van de twee aanwezige liften.
 
De binnenkomst is in een ruime hal met directe verbinding naar de diverse vertrekken.
 
De woonkamer is ruim van opzet en heeft een schuifpui naar het balkon op het Zuiden en met uitzicht op het Belgiëplein en richting Schiphol.

Er is een open verbinding met de woonkeuken die voorzien is van vele gemakken zoals een vaatwasser, een
6-pitgasstel, grote oven en aparte magnetron. Er is ook een ontbijtbar en er is veel kastruimte.

Er zijn twee ruime slaapkamers waarvan één toegang heeft naar het balkon. De royale badkamer heeft een ruim bad, een inloopdouche en een wastafel. In de badkamer is ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger

In de hal is nog een apart toilet met fonteintje en er is de nodige kast-/garderoberuimte.

In het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer en het toilet ligt een houten visgraatvloer en in oktober 2021 is er opnieuw geschilderd.

In de onderbouw van het wooncomplex is een berging van ca 6 m² en er is een eigen parkeerplaats in de ondergrondse afgesloten parkeergarage.


LOCATIE:
De locatie is zeer centraal! Het appartement ligt werkelijk boven het winkelcentrum “Belgiëplein” en recreatiemogelijkheden zijn er volop in de buurt te vinden, zoals het park en het strandje bij de Nieuwe Meer en/of het Sloterpark met haar faciliteiten. Er zijn diverse basisscholen en kinderdagverblijven in de nabijheid

De toegang tot vrijwel alle uitvalswegen van Amsterdam (A4, A10, A9) is ideaal; binnen een paar minuten bent u met de auto op weg richting Zaanstad, Den Haag en Utrecht. Ook Schiphol ligt binnen handbereik.

Tramlijn 2 stopt (met een snelle verbinding naar Amsterdam centrum) voor de deur.


BIJZONDERHEDEN
- een goed onderhouden wooncomplex met liften en apart trappenhuis;
- goed onderhouden appartement met een fraai uitzicht.
- twee ruime slaapkamers;
- een zonnig balkon.
- eigen parkeergelegenheid in de afgesloten parkeergarage en vrij parkeren in de direct omgeving voor bezoekers of voor een tweede auto.
- het appartement wordt gestoffeerd verhuurd;
- een ruime berging in onderbouw;
- centrale ligging met veel winkels op het Belgiëplein.


HUURPRIJS:
€ 1.675,- per maand.

Dit is exclusief g/w/e en exclusief € 75,- per maand voor de parkeerplaats.

HUURCONDITIES:
- beschikbaar per direct, doch in goed overleg.
- een huurperiode van tenminste 1 jaar en met een optie tot verlengen;
- een opzegtermijn van drie maanden;
- een waarborgsom of een bankgarantie van drie maanden huur;
- huurverhoging op basis van het CPI + 1%;
- een diplomatenclausule is mogelijk;
- de af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ 2017) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
In onderhandeling
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder