Vorige | Volgende

Arenastraat 32 1442VE Purmerend, Overwhere-Zuid

Vraagprijs € 225.000 

Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
121 m²

Omschrijving

Open Huis op woensdag 9 september van 16:30 tot 17:30 uur. I.v.m. de recente Corona-maatregelen laten wij maximaal 2 gezinnen naar binnen. Mocht het vol zijn dan moet u mogelijk even buiten wachten.

Starters opgelet! Thans in de verkoop een ideale hoek woning gelegen in de geliefde woonwijk Overwhere.
De woning beschikt over een ruime woonkamer met keuken, drie royale slaapkamers, badkamer en ruime zolder. Tevens beschik je nog over een berging in de achtertuin.

Door de centrale ligging vindt u alle voorzieningen vlakbij. Zo zijn scholen, openbaar vervoer, winkelcentra en sportfaciliteiten allemaal op korte afstand te vinden.
Ook uitvalswegen richting de A7 liggen in de nabijheid.


Bijzonderheden:
- vaste projectnotaris; Abma Schreurs te Purmerend
- zelfbewoningsclausule wordt opgenomen;
- erfpachtvoorwaarden 1992, eeuwigdurend afgekocht.
- verkoper heeft de woning zelf niet bewoond.
- Oplevering kan snel!

Teneinde een ieder op eerlijke / gelijke wijze in de gelegenheid te stellen om een bod te doen is er voor verkoop bij inschrijving gekozen. Via onze site kunt u het biedingsformulier downloaden. De inschrijving sluit op vrijdag 11 september om 17:00 uur.

Bijzonderheden:
- niet leesbare of onvolledig ingevulde formulieren zullen niet meedoen bij de inschrijving;
- de verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper;
- uw bod dient een éénmalige uiterste voorstel te zijn;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Perceeloppervlakte
121 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder