Vorige | Volgende

Arendstraat 11 1171DZ Badhoevedorp

Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

In 2008 gerenoveerd 4-kamerappartement voorzien van een balkon op het zuidwesten en een bijbehorende berging in de onderbouw.

De woning is gelegen op de eerste verdieping en is ingedeeld met een royale woon- met zijkamer die opgesplitst is in een grote zithoek en separate eetkamer (oorspronkelijk extra slaapkamer), een nette dichte keuken, een keurig afgewerkte badkamer o.a. met douche en wastafelmeubel, een apart toilet (zwevend toilet) en twee slaapkamers (waarvan 1 kleinere). De woning is in 2008 gerenoveerd waarbij de sanitaire ruimtes zijn vernieuwd, de keuken deels gemoderniseerd is (is tevens in 2000 gemoderniseerd), alle wanden voorzien zijn van glasvezel behang en er door de gehele woning één en dezelfde laminaatvloer (doorlopend) gelegd is. Verder zijn er in 2008 nieuwe wandcontactdozen geplaatst, is het hang/sluitwerk vernieuwd en zijn er rookmelders geplaatst. De verwarming geschiedt middels blokverwarming, warmwater voorziening via een boiler (geplaatst in 2008, 120 liter). De woning verkeerd in een nette staat van onderhoud.

De woning maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex dat voorzien is van een lift, een afgesloten entree (met intercom) en de bijbehorende berging bevindt zich in de onderbouw. Het appartement is bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen (waaronder de A9 en de Ring A10). Via de brug over de Ringvaart bent u al meteen in Amsterdam. Goede gelegenheid tot (onbetaald) parkeren op de openbare weg. De winkels aan de Pa Verkuijllaan zijn op loopafstand voor de dagelijkse boodschappen.

BIJZONDERHEDEN

Inhoud/ Woonoppervlakte
De inhoud van de woning bedraagt circa 225 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 69 m². Externe bergruimte circa 7 m². Gebouw gebonden buitenruimte (balkon) circa 5 m². Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Berging
De woning beschikt over een (fietsen)berging op de begane grond.

Parkeren
Er is goede gelegenheid tot onbetaald parkeren op de openbare weg (blauwe zone).

Bouwjaar
Het bouwjaar van het complex is omstreeks 1959.

Roerende zaken
De lijst met welke roerende zaken wel/niet achterblijven of ter overname zijn, is opvraagbaar via ons kantoor.

Elektra
De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen elektra voor het huidige gebruik en een aardlekschakelaar. De woning is voorzien van een glasvezelaansluiting. Liander wil een slimme meter gaan installeren.

Verwarming/ Warmwater
Verwarming middels blokverwarming (verrekening stookkosten geschiedt via de VVE). Warmwater middels een boiler (2008, merk Daalderop, inhoud 120 liter).

Onderhoud/ Isolatie
De woning is aan de binnenzijde en aan de buitenzijde goed onderhouden.
In 2008 zijn de sanitaire ruimtes vernieuwd, is de keuken deels gemoderniseerd, zijn alle wanden voorzien van glasvezel behang en is er door de gehele woning één en dezelfde laminaatvloer (doorlopend en geïsoleerd) gelegd. Daarnaast zijn er nieuwe wandcontactdozen geplaatst, is het hang/sluitwerk vernieuwd, zijn er rookmelders aangebracht en is de boiler geplaatst. De woning is voorzien van houten kozijnen met deels enkele en deels dubbele beglazing en stalen kozijnen met enkele beglazing.

Splitsingsakte
Het complex is gesplitst bij een akte d.d. 27 juli 1977. Dit document is opvraagbaar via ons kantoor. Modelreglement 1973 is van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De servicekosten aan de “VVE De Schuil Hoeve, Arendstraat 1 t/m 33, 1171 DZ Badhoevedorp”, bedragen € 263,97 per maand (inclusief € 67,00 voorschot stookkosten).
Het beheer van de VVE word gevoerd door Totaal VVE Beheer. De aanwezige stukken van de VVE zijn verkrijgbaar via ons kantoor.
De VVE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan (vorig jaar nog een update gehad) en een huishoudelijk reglement. Polis opstalverzekering aanwezig in ons verkoopdossier. De intercom van de woning zal binnenkort vernieuwd worden. De komende tijd/jaren zullen ook de galerij hekken worden geschilderd en wordt de betonschade hersteld.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Milieu/ asbest
Aan verkoper en bij de Omgevingsdienst zijn geen olietank en/of bezwarende bodemverontreinigingen bekend. Tevens geen asbesthoudende materialen bekend, behoudens een bovenste stukje van een ontluchtingspijp van het riool in het complex.

Erfdienstbaarheden
Voor de aanwezigheid van erfdienstbaarheden verwijzen wij naar het eigendomsbewijs welke opvraagbaar is via ons kantoor.

Energielabel
De woning beschikt nog niet over een definitief energielabel. Deze is door verkoper aangevraagd en zal zo spoedig mogelijk aan koper overhandigd worden.

Oplevering
In overleg, kan snel.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8231 A14, uitmakende het 298/10.000e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Ligging
Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer, naar zowel o.a. Schiphol, Amsterdam als Haarlem. In de omgeving bevinden zich scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Ontwikkelingen Badhoevedorp centrumgebied Oost: https://haarlemmermeergemeente.nl/badhoevedorp/centrumgebiedoost%20en%20west.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze zijn opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule, een NEN-metingclausule, een niet-zelfbewoningsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder