Vorige | Volgende

Arent Janszoon Ernststraat 135 1083GS Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

Vraagprijs € 500.000 

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
111 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer fraai en ruim, op het zuiden gelegen, 4-kamer appartement op de derde woonlaag/ vijfde verdieping voorzien van 3 slaapkamers, met een zeer groot balkon en een vrij, groen uitzicht, parkeervergunning aan te vragen bij gemeente. Gelegen in het popuaire Buitenveldert, nabij het winkelcentrum "Groot Gelderlandplein".

Locatie:
Europapoort is een complex prachtig gelegen aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark op loopafstand van de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Een ideale combinatie van het volle leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.

Indeling:
Entree, lift (3 liften in complex aanwezig), 5e etage entree appartement.
Indeling: ruime hal, keuken, separaat toilet, badkamer, drie ruime slaapkamers, lichte woonkamer met toegang tot het ruime balkon 14m2. Er is een berging voor e.v.t fiets in de onderbouw (box).

Externe bergruimte:
In de onderbouw van het complex is nog een ruime, eigen berging van 11m2 aanwezig.

Bereikbaarheid:
De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand tref je diverse tramhaltes en busverbindingen. Station Rai/ Zuid WTC is makkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets.

Vereniging van Eigenaren:
Er is sprake van een actieve en professioneel beheerde Vereniging van Eigenaren met een goede kaspositie en een actueel Meer jaren Onderhoudsplan. De VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen 200,- per maand.


De vier statige woontorens van Europapoort zijn veertien verdiepingen hoog. Grote gebouwen maar toch kleinschalig, want op de begane grond zijn 3 verschillende entrees, waardoor u de lifthal slechts deelt met 1 ander appartement. met een prachtig uitzicht over Amsterdam Buitenveldert.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960
- mooi modern entree
- Woonoppervlakte circa 110 m2
- 3 ruime slaapkamers
- balkon op het Zuiden
- Erfpacht afgekocht tot 01/12/2091
- Servicekosten circa 187,- exclusief stookkosten (circa 110,-) per maand
- Berging in de onderbouw (box)


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder