Vorige | Volgende

Arent Janszoon Ernststraat 137 A 1083GS Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
158 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Ruim en licht appartement van ca. 158m2, gelegen op de vierde verdieping, met een wijds uitzicht over Amsterdam! Het appartement is voorzien een diep balkon (zuiden), over de gehele breedte van de woning.
**English version below**

Locatie:
Het appartement is gelegen in het rustige Buitenveldert, om de hoek van de Zuidas, RAI en het Gelderlandplein. Van deur tot deur bent u met het openbaar vervoer in 19 minuten op Schiphol. Voor boodschappen kunt u terecht op het Gelderlandplein. Hier is een zeer ruim aanbod van supermarkten, traiteurs, speciaalzaken, horeca en overige winkels.
Met de fiets bent u in 10 minuten in de bruisende Pijp of het gezellige Oud-Zuid. Voor groen kunt u terecht in het naast gelegen Amstelpark.

Indeling:
Via het gemeenschappelijk entree op de begane grond bereikt u via de lift (er zijn 2 liften) de vierde verdieping.
Binnenkomst in hal. Vanuit hier kunt u alle vertrekken bereiken.
De ruime woonkamer van ca. 48 m beschikt over grote raampartijen met toegang tot het brede en diepe balkon (gelegen op het Zuiden). Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u een vrij uitzicht over de stad en de skyline van de Zuidas.
Naast de woonkamer bevindt zich de eetkeuken met aangrenzende bijkeuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en granieten aanrechtblad. Ook is er aan deze zijde van het appartement een fijn balkon.
De 3 slaapkamers zijn gelegen aan de Zuid zijde van het appartement en hebben alle toegang tot het balkon en zijn voorzien van meerdere inbouwkasten. Vanuit de hal kunt u beide badkamers en het separate toilet bereiken. De eerste badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en dubbele wastafel met meubel. De tweede badkamer beschikt over een douche en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een donkerbruine houten vloer.

Vereniging van eigenaren:
Het betreft een actieve en professionele VVE. De servicekosten bedragen 438,- per maand. Dit bedrag is inclusief een voorschot op de stookkosten (blokverwarming).

Woonoppervlakte volgens NEN2580:
Bruto vloeroppervlakte woning: 178,2m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 158,1m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 35m2
GO externe bergruimte: 8m2

Bereikbaarheid:
De woning is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Bus 62 en N84 stoppen voor de deur en NS Station RAI met haar tram, metro en treinverbindingen is op loopafstand te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten de ringweg A10. De verbinding naar Schiphol is perfect per ov en auto.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is afgekocht t/m 2091!
- Lift
- 2 badkamers
- 3 slaapkamers
- Balkon op het Zuiden
- Grote professionele VVE
- Blokverwarming

Opleverdatum:
In overleg, kan snel.

Voorbehoud:
Deze projectinformatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

**English version**
Spacious and bright apartment of approx. 158m2, located on the fourth floor, with a wide view over Amsterdam! The apartment has a deep balcony (south), over the entire width of the house.

Location:
The apartment is located in Buitenveldert, around the corner from the Zuidas, RAI and Gelderlandplein. From door to door you can reach Schiphol in 19 minutes by public transport. For shopping you can go to shopping mall Gelderlandplein. There is a very wide range of supermarkets, caterers, specialty shops, catering and other shops.
You can reach the trendy "Pijp" or the cozy Oud-Zuid in 10 minutes by bike. For greenery you can go to the adjacent Amstelpark.

Layout:
Through the communal entrance on the ground floor you can reach the fourth floor via the elevator (there are 2 elevators).
Entry into hall. From here you can reach all rooms.
The spacious living room of approximately 48 m has large windows with access to the wide and deep balcony (facing South). At the rear of the living room you have an unobstructed view of the city and the skyline of the Zuidas.
Next to the living room is the kitchen with dining and adjoining utility room. The kitchen is equipped with appliances and granite counter top. There is also a nice balcony on this side of the apartment.
The 3 bedrooms are located on the south side of the apartment and all have access to the balcony and are equipped with several fitted wardrobes. The first bathroom has a bath, toilet and double sink with furniture. The second bathroom has a shower and sink.

The entire house has a dark brown wooden floor.

Owners Association (VVE):
It is an active and professional VVE. The service costs are 438,- per month. This amount includes an advance on the heating costs (block heating).

Living area according to NEN2580:
Gross floor area home: 178.2m2m
Usable area living: 158.1m2
Building-related outdoor space: 35m2
GO external storage space: 8m2

Accessibility:
The apartment is very easy to reach by public transport and car. Bus 62 and N84 stop in front of the door and NS Station RAI with its tram, metro and train connections is within walking distance. You can reach the A10 ring road within a few minutes by car. The connection to Schiphol is perfect by public transport and car.

Particularities:
- Leasehold has been bought off until 2091!
- Elevator
- 2 bathrooms
- 3 bedrooms
- South-facing balcony
- Large professional VVE
- Block heating

Delivery date:
In consultation, can be soon.

Reservation:
This project information has been compiled with the greatest care. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The broker is the seller's advisor with regard to this property. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-10
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
158 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder