Vorige | Volgende

Arent Janszoon Ernststraat 179 A, B 1083GV Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

Omschrijving

A.J. Ernststraat 179A, 179B en 181

Het betreft 3 bedrijfsappartementsrechten in verhuurde staat, bouwkundig samengevoegd tot één kantoor/praktijkruimte ter grootte van circa 280 m² op de begane grond van complex Europa II te Amsterdam-Buitenveldert. De huurovereenkomst is recent, met ingang van 1 april 2021 verlengd voor een periode van 5 jaar en 7 maanden.

OMVANG

Bestaande uit 3 appartementsrechten:
* A.J. Ernststraat 179A = circa 110 m2 v.v.o.
* A.J. Ernststraat 179B = circa 75 m2 v.v.o.
* A.J. Ernststraat 181 = circa 95 m2 v.v.o.

Totaal metrage bedrijfsruimte v.v.o. circa 280 m2 meetrapport volgens NEN 2580.

KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE

De ruimtes aan de A.J. Ernststraat 179A, 179B en 181 zijn sinds 1 november 2011 als één geheel verhuurd aan v.o.f. Medisch Punt t.b.v. een fysiotherapiepraktijk.

De huurprijs per 01-04-2021 bedraagt € 60.461,- per jaar inclusief BTW compensatie en excl. stook- en servicekosten. Er is niet geopteerd voor een BTW belaste huur.

De lopende huurtermijn van het vigerende huurcontract eindigt op 31 oktober 2026. De huurovereenkomst is op afspraak ter inzage.

BESTEMMING

De bestemming volgens Bestemmingsplan Buitenveldert 2013 is "Gemengd - 3 (buurtvoorzieningen)" de aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:
- detailhandel, uitsluitend in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;
- consumentverzorgende dienstverlening, uitsluitend in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;
- maatschappelijke dienstverlening, uitsluitend in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;
- bedrijf zoals bedoeld in 27.3, uitsluitend in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;

Zie de website ruimtelijkeplannen.nl voor alle details en nuances.

KADASTER

Kadastraal bekend: Gemeente Amsterdam, sectie AK, nummer 2825, index A6, A7 en A8,
ontstaan uit nummer 4053, groot 11 are 90 centiare,
Recht van erfpacht.

Kadastrale leggers en kaart alsmede eigendomsbewijs en splitsingsakte beschikbaar.

ERFPACHT

Huidig tijdvak: 1 juni 1961 t/m 31 mei 2036
Algemene bepalingen: Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955
Soort erfpacht: Voortdurend recht van erfpacht
Erfpachtcanon resp. € 123,20, € 123,20 en € 106,41 per half jaar = totaal € 705,62 op jaarbasis

LASTEN

Heffingen en aanslagen 2021
- Rioolheffing € 144,-
- Onroerende zaak belasting € 1.126,09
- Waterschapsbelasting € 72,88 (peildatum 2020!)

WOZ-beschikking 2020 met peildatum 01-01-2020 bedraagt € 627.000,00

Voorschot stook- en servicekosten (rekening huurder)
179A € p.m. per maand
179B € p.m. per maand
181 € p.m. per maand

ENERGIELABEL

Energielabel en energie-index:
A 1,04

ASBESTINVENTARISATIE

Voor zover bekend is geen asbest (meer) aanwezig, mede gezien de circa 10 jaar geleden plaatsgevonden hebbende sloop van het volledig interieur tot aan het casco, renovatie en inrichting tot fysio-praktijk.

LIGGING

In Amsterdam Zuid, grenzend aan de Zuid-As, op loopafstand van winkelcentrum Groot Gelderlandplein, de Amsterdam RAI en trein- en metrostation Amsterdam Zuid en RAI.
Het winkelcentrum heeft een zeer divers aanbod van speciaalzaken, verswinkels, modezaken, horeca en supermarkten. Marqt en Albert Heijn XL (7 dagen per week geopend van 08.00 tot 22.00).

BEREIKBAARHEID

Uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Dit laatste door de metrostations Amsterdam Zuid en RAI, die zich beide op loopafstand bevinden en waarmee je in no-time in het centrum van Amsterdam (7 haltes) bent. Daarnaast ben je met de auto binnen een paar minuten op de ringweg A-10.

Goede openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving, o.a. trams 5, diverse busverbindingen en station Zuid/WTC met een zeer frequente verbinding naar Schiphol (slechts 6 minuten). Met de auto bent u in een mum van tijd op de Ring A-10 (S-108, S-109).

PARKEREN

Betaald parkeren op de openbare weg met mogelijkheid tot aanvragen van 1 vergunning per 2 fte. De parkeerkosten bedragen momenteel € 2,50 per uur. Er is geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie en de meest actuele stand van zaken raadpleeg de website van de Gemeente Amsterdam.

KENMERKEN

• In verhuurde staat
• Enorme frontbreedte
• Goede zichtlocatie in de driehoek RAI - Zuid-As - W.C. Groot Gelderlandplein
• Naams- en/of reclamemogelijkheden mogelijk op de luifel
• Luifel aanwezig
• In 3 units te verdelen
• Energielabel A

BIJZONDERHEDEN

Gezien het gebruik in de huidige verhuurde staat, zijn bezichtigingen enkel op afspraak en zo nodig geclusterd mogelijk. Data in goed overleg met de huurder te bepalen.

NOTARIS EN OPLEVERING

Vooralsnog in de huidige verhuurde staat. Datum van overdracht in nader overleg te bepalen.

VOORBEHOUD

Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaren/verhuurder van het object, zijnde een 7-tal particuliere investeerders.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-12-11
Status
Onder optie
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
280 m²
In units vanaf
280 m²
Perceel
280 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AK
Perceel
2825
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder