Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Arent Janszoon Ernststraat 236 1082LT Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
134 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Zeer ruim, comfortabel en licht appartement met een woonoppervlakte van 134 m2 gelegen op de vijfde verdieping recht tegenover het winkelcentrum Gelderlandplein. Het appartement maakt onderdeel uit van appartementencomplex Gelderhof 1 en is ontworpen door de bekende architect Erick van Egeraat.

Het appartement beschikt over een zeer ruime living met open keuken, twee slaapkamers, een privι berging in de onderbouw en de mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage erbij te verwerven.

De ligging van het appartement is ideaal. Tegenover het gebouw ligt het Gelderlandplein, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. De dichtstbijzijnde parken zijn het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark, iets verderop ligt het Amsterdamse bos.

De bereikbaarheid van het appartement is erg goed. Diverse bus-, metro- en tramlijnen liggen in de nabijheid. De Ring A10 is via toerit/afslag S108 en S109, snel toegankelijk. Station Zuid en station RAI liggen, net als de Noord / Zuidlijn, op korte loopafstand. Met de fiets bent u zo in Amsterdam-Zuid en het centrum.

Indeling
Via de verzorgde entree is de gemeenschappelijke hal toegankelijk. Vanuit deze hal is de lift en het trappenhuis naar de vijfde verdieping bereikbaar. Dezelfde lift en het trappenhuis is ook te nemen naar de berging en de parkeergarage in de onderbouw.

Vijfde verdieping: Toegang tot de woning vanuit de gemeenschappelijke overloop. Entree met ruime overloop met toegang tot alle vertrekken. De woon-/eetkamer ligt aan de voorzijde en is zeer riant. Grenzend aan deze woon-/eetkamer ligt het inpandig balkon, welke voorzien is van harmonicaraam (voorzien van dubbel glas) en screens. Hier is het overdag en 's avonds heerlijk vertoeven, aangezien het inpandig balkon op het Zuiden ligt.
De keuken is open en beschikt over de nodige inbouwapparatuur, zoals een koelkast, een vaatwasser, een 4 pits gasfornuis en een combi oven.
Beide slaapkamers liggen aan de achterzijde, beide van een goed formaat. De badkamer, met vloerverwarming, is gesitueerd naast de grote slaapkamer en beschikt over een ligbad, een wastafelmeubel, een handdoekenradiator en een inloopdouche.
Verder beschikt de woning over een separaat toilet met fonteintje en een inpandige wasruimte, waar ook de CV-ketel en de WTW-unit is opgesteld. De gehele woning is voorzien van een travertinvloer.

De actieve Vereniging van Eigenaars wordt professioneel beheerd door NEWOMIJ. De maandelijkse servicekosten bedragen € 339,28 voor het appartement. De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 29,43 per maand.

De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 januari 2053. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De canon is vooruitbetaald tot het einde tijdvak. Het is nog mogelijk om, onder gunstige voorwaarden, over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht.

BIJZONDERHEDEN
- Zeer ruim, comfortabel en licht appartement;
- Woonoppervlakte 133,96 m2 (conform NEN-2580 meetcertificaat);
- Inpandig balkon af te sluiten middels harmonicaraam;
- Bouwjaar 2004;
- Professionele VvE-beheerder: NEWOMIJ;
- Servicekosten voor het appartement bedragen € 339,28 per maand;
- Afgekochte erfpacht tot 31 januari 2053;
- Intergas Cv-ketel (bouwjaar 2011);
- Berging in de onderbouw;
- Mogelijkheid tot aankoop van de parkeerplaats in de onderbouw;
- Servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 29,43 per maand;
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg Notariaat, Westeinde 24, 1017 ZP Amsterdam;
- Niet bewonersclausule van toepassing;
- Oplevering is mogelijk op korte termijn.

Vraagprijs appartement plus privι berging: € 750.000,-- kosten koper
Vraagprijs parkeerplaats in de parkeergarage: € 45.000,-- kosten koper (verkoop bij voorkeur in combinatie met appartement)


ENGLISH TRANSLATION - Arent Janszoon Ernststraat 236

Very spacious, comfortable and bright apartment with a living area of 134 m2 located on the fifth floor right opposite the Gelderlandplein shopping center. The apartment is part of the Gelderhof 1 apartment complex and was designed by the well-known architect Erick van Egeraat.

The apartment has a very spacious living room with open kitchen, two bedrooms, a private storage room in the basement and the possibility to acquire a parking space in the underground parking garage.

The location of the apartment is ideal. Gelderlandplein is at the opposite of the building, where you can do your daily shopping. The nearest parks are Gijsbrecht van Aemstelpark and Amstelpark, a little further away is the Amsterdamse bos.

The accessibility of the apartment is very good. Various bus-, metro- and tramlines are in the vicinity. The Ring A10 is quickly accessible via the exits S108 and S109. Station Zuid and RAI station are, just like the NoordZuid-lijn, a short walk away. You can easily reach Amsterdam Zuid and the center by bike.

Layout
The communal hall is accessible through the well-kept entrance. The elevator and the staircase to the fifth floor are accessible from this hall. The same lift and the staircase can also be taken to the storage room and the parking garage in the basement.

Fifth floor: Access to the house from the communal landing. Entrance with spacious landing with access to all rooms. The living / dining room is located at the front and is very spacious. Adjacent to this living / dining room is the indoor balcony, which is equipped with a harmonica window (with double glazing) and screens. It is wonderful to stay here during the day and in the evening, as the indoor balcony faces South.
The kitchen is open and has the necessary built-in appliances, such as a refrigerator, a dishwasher, a 4-burner gas stove and a combi oven.
Both bedrooms are at the rear, both of a good size. The bathroom, with underfloor heating, is located next to the master bedroom and has a bath, a washbasin, a towel radiator and a walk-in shower.
Furthermore, the house has a separate toilet with hand basin and an indoor laundry room, where the central heating boiler and heat recovery unit are also installed. The entire house has a travertine floor.

The active Owners Association is professionally managed by NEWOMIJ. The monthly service costs are € 339.28 for the apartment. The service costs for the parking space are € 29.43 per month.

The house is located on leasehold land of the municipality of Amsterdam. The current period runs up to and including January 31, 2053. The General Provisions for continuous leasehold 2000 apply. The ground rent is paid ahead until the end of the period. It is still possible, under favorable conditions, to switch to perpetual leasehold (eeuwigdurende erfpacht).

PARTICULARITIES
- Very spacious, comfortable and bright apartment;
- Living area 133.96 m2 (in accordance with NEN-2580 measurement certificate);
- Indoor balcony can be closed off by means of a harmonica window;
- Year of construction 2004;
- Professional HOA (VvE): NEWOMIJ;
- Service costs for the apartment are € 339.28 per month;
- Leasehold paid ahead until January 31, 2053;
- Intergas central heating boiler (2011);
- Storage in the basement;
- Possibility to purchase the parking space in the basement;
- Service costs for the parking space are € 29.43 per month;
- Permanent notary: Spier & Hazenberg notary, Westeinde 24, 1017 ZP Amsterdam;
- Non resident clause applicable;
- Delivery is possible in the short term.

Asking price apartment plus private storage room: € 750,000, - buyer's costs
Asking price parking space in the parking garage: € 45,000, - costs for the buyer (sale preferably in combination with an apartment)

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
134 m²
Inhoud
333 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder