Vorige | Volgende

Arent Janszoon Ernststraat 250 1082LT Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Huurprijs € 1.900 per maand

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

For rent, nice and bright two bedroom apartment of nearly 88 m2 with a parking space in the garage below, across from Gelderlandplein and a 5 minute walk to the Zuidas and Station Zuid.

The apartment is fully furnished and ready to move in. There is an elevator in the complex and use of a storage and parking space in the garage below.

Features:
- Approximately 88 m2 living space
- Rental price is € 1.900 per month ex w/g/e and internet, excluding parking space
- Two bedrooms
- The second bedroom has a folding bed
- Kitchen with all appliances and fully equipped
- Bathroom with bath, shower, was stand and toilet
- Separate toilet in the hallway
- Closet with washing machine and dryer
- Fully furnished
- Folding windows facing South
- Elevator
- Extra storage
- Parking space available for rent in the basement
- Available immediately. No sharing.
- Tenancy agreement subject to owner’s consent

Location:
Great location. It is a 5-minute walk to the Zuidas and 10 minutes to the medical and dental centers of VU and Acta. Across the street is the recently renovated luxury shopping center Gelderlandplein with various supermarkets and shops for daily shopping. Next to the complex are three primary schools (including the AICS - Amsterdam International community school), a childcare center and the library. Around the corner is the Gijsbrecht van Amstelpark and the lovely Amsterdam forest and Beatrixpark are within cycling distance. Good infrastructure with a short distance to the A10 and roads to A1, A2 and A4. Public transport such as the (fast) tram 5 and 51 within walking distance, as well as station Zuid / WTC


------------------------------------------------

Te huur licht en ruim gemeubileerd 3-kamer appartement van ca 88 m2 met eigen parkeerplek in de garage, tegenover Gelderlandplein en op enkele minuten van de Zuidas en WTC.

Het appartement is volledig gemeubileerd en meteen beschikbaar. Er is een lift in het complex en gebruik van een berging en vaste parkeerplek.

Bijzonderheden:

- Ca 88 m2 woonruimte
- Huurprijs € 1.900 per maand ex w/g/e en internet, exclusief pp
- Twee slaapkamers
- Tweede slaapkamer is voorzien van een inklapbed
- Keuken volledig ingericht met alle inbouwapparaten en keukengerei
- Badkamer met bad, douche en wc
- Aparte wc in de gang
- Kast met wasmachine en droger
- Volledig gemeubileerd
- Ramen op het zuiden die volledig opgevouwen kunnen worden
- Lift
- Extra berging in onderbouw
- Parkeerplek in de garage
- Direct beschikbaar. Geen woningdelers
- Onder voorbehoud gunning eigenaren.

Ligging:
Het appartement ligt op 5 minuten loopafstand van de Zuidas en slechts 10 minuten van de medische en tandheelkundige centra van VU en Acta. Aan de andere kant van het complex ligt het recentelijk luxe verbouwde overdekte winkelcentrum Gelderlandplein met diverse supermarkten en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Naast het complex liggen drie basisscholen (waaronder de AICS – Amsterdam International community school), een kinderopvang en de bibliotheek. Om de hoek ligt het Gijsbrecht van Amstelpark en het heerlijke Amsterdamse bos en Beatrixpark zijn op fietsafstand.

Goede infrastructuur met op korte afstand de A10 en uitvalswegen naar A1, A2 en A4. Openbaar vervoer zoals de (snel)tram 5 en 51 op loopafstand, evenals station Zuid/WTC.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder