Vorige | Volgende

Arent Janszoon Ernststraat 709 1082LJ Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Huurprijs € 1.200 per maand

Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

TE HUUR: MOOI GERENOVEERD TWEEKAMERAPPARTEMENT GELEGEN OP GOEDE LOCATIE NABIJ DE ZUIDAS.

Adres:
A.J. ERNSTSTRAAT 709, 1082 LJ AMSTERDAM

Ligging:
Naast Shopping Center Gelderlandplein en De Zuidas, nabij de Beethovenstraat, RAI, sportfaciliteiten, parken, en medische voorzieningen. Goede bereikbaarheid t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4, Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex en het station Zuid/WTC.

Omschrijving:
Tweekamerappartement gelegen op de derde verdieping. Wordt met laminaatvloer opgeleverd.
Bereikbaar met zowel lift als trap.

Entree; hal, ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer met toegang tot de badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet. Balkon bereikbaar vanuit de woonkamer.

Woonoppervlakte:
Ca. 53 m2.

Waarborgsom:
Ter grootte van een betalingsverplichting van twee maanden huur.

Oplevering:
Per direct.

Huurovereenkomst en overige condities:
Huurprijzen zijn excl. g/w/l en servicekosten.
De maximale huurperiode is 2 jaar.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
35,-- per maand.

Huurprijs:
1.200,-- per maand excl.

*** ENGLISH TRANSLATION ***

FOR RENT: BEAUTIFUL RENOVATED TWO-ROOM APARTMENT LOCATED ON GOOD LOCATION NEAR THE ZUIDAS.

Address:
A.J. ERNSTSTRAAT 709, 1082 LJ AMSTERDAM

Location:
In addition to Shopping Center Gelderlandplein and De Zuidas, near the Beethovenstraat, RAI, sports facilities, parks and medical facilities. Good accessibility to various roads (A-4, Ring A-10). Public transport in the vicinity of the complex and the Zuid / WTC station.

Description:
Two-room apartment located on the third floor. Delivered with laminate flooring.
Accessible by both elevator and stairs.

Entrance; hall, spacious living room with open kitchen with appliances, bedroom with access to the bathroom with shower and sink, separate toilet. Balcony accessible from the living room.

Living area:
Approx. 53 m2.

Deposit:
The amount of a payment obligation of two months rent.

Delivery:
Directly.

Rental agreement and other conditions:
Rental prices are excl. G / w / e and service costs.
The maximum rental period is 2 years.

Reservation:
This information is without obligation and only constitutes an invitation to make a bid. An agreement can then only be concluded after the express and written consent of our client.

Service costs:
35,- per month

Rent price:
1.200-- per month excl.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 35 p/m
Aanmeldingsdatum
12-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder