Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Arent Janszoon Ernststraat 799 1082LL Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Huurprijs € 122.000 per jaar

Omschrijving

Kantoor / winkelruimte aan de Arent Janszoon Ernststraat 799 te Amsterdam

In de Amsterdamse wijk Buitenveldert zijn alle faciliteiten in de directe omgeving te vinden: diverse winkelgebieden waaronder het geliefde winkelcentrum Groot Gelderlandplein, vele openbare voorzieningen voor gezondheidszorg, educatie, het Gijsbrecht van Amstelpark, diverse sportfaciliteiten en het stadsdeel kantoor, scholen en het Amsterdamse Bos. Daarnaast ligt het pand zeer gunstig ten opzichte van de luchthaven Schiphol, de Zuidas, Amstelveen en het de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis Openbaar vervoer middels bus, sneltram is goed, op loopafstand NS Station Amsterdam Zuid en metro station Amstelveenseweg.

OBJECT
Het betreft een bedrijfs/kantoor/winkelruimte op de begane grond, gelegen aan de Arent Janszoon Ernstraat in Amsterdam Zuid, Buitenveldert. Het object ligt nagenoeg op de hoek van de Buitenverdertselaan.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte van het object bedraagt ca. 442 m² begane grond.

VOORZIENINGEN
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- Pantry;
- Toilet groep;
- Verdere oplevering in de huidige staat.


BEREIKBAARHEID
Het object heeft goede ontsluiting naar de Ringweg A10 via afrit S108 en S109.
Met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar middels buslijnen en metrolijn 51 en tramlijn 5 vanaf Metrostation Arent Janszoon Ernststraat.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg, twee laadpalen voor elektrische auto’s naast de bushalte.

BESTEMMING
Op de locatie zijn de volgende bestemmingen toegestaan:
- detailhandel
- consumentverzorgende dienstverlening
- maatschappelijke dienstverlening
- bedrijf
- zakelijke dienstverlening
- ondersteunende horeca (uitsluitend binnen de vorengenoemde bestemmingen)


HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 122.000,- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

HUURTERMIJN
Standaard gaan wij uit van 5 jaar met een mogelijke verlenging van nogmaals 5 jaar.

BETALINGEN
Huur en servicekosten per kwartaal vooruit.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 920,-- per maand, te vermeerderen met BTW. Het betreft hier een voorschot op basis van nacalculatie (jaarlijks).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur, servicekosten en de van overheidswege toegestane BTW.

AANVAARDING
Aanvaarding vindt plaats in overleg.

BTW
Over de huurprijs en het voorschot servicekosten wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

AANBIEDING
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor de geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-07-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder