Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Argonweg 14 1362AA Almere, Hogekant

Huurprijs € 1.750 per maand

Omschrijving

TURN KEY, EVENTUEEL GEMEUBILEERDE, KANTOORETAGE TE HUUR OP DE EERSTE ETAGE AAN DE ARGONWEG IN ALMERE.

BEREIKBAARHEID
Op het bedrijventerrein Hoge Kant in Almere Poort ligt dit goed afgewerkte vrijstaand bedrijfspand, het pand is in 2006 opgeleverd en is uitstekend bereikbaar vlakbij afslag 3 aan de A6. A6/N702 (hoge ring) met een directe uitval naar de A1 richting Amersfoort/Utrecht en Amsterdam (20 minuten). Het industrieterrein van Almere Poort is in ontwikkeling zeker met de ambitie tot de bouw van ongeveer 25.000 woonhuizen in Flevoland.

UNITS
In totaal zijn er 4 units verdeeld over 2 verdiepingen. Het pand beschikt over totaal 9 a 10 parkeerplaatsen op eigen terrein, welke verdeeld worden over de verschillende gebruikers van het pand.

Er zijn twee units te huur, unit I ligt aan de voorzijde van het pand en is circa 59 m², unit II ligt aan de achterzijde van het pand en is circa 36 m². Beide units kunnen gebruik maken van de pantry op de verdieping. De verdieping is in zijn geheel te huur. Verhuurder staat er tevens voor open om enkel één unit te verhuren of eventueel een verdeling te maken door één unit op de begane grond en een unit op de verdieping te verhuren.

VOORZIENINGEN EN SPECIFICATIES:
- Volledig geïsoleerd
- Zonnepanelen (30 stuks)
- Wifi centraal en iedere unit eigen code
- Systeemplafonds
- Airconditioning
- Vloerbedekking
- Wandafwerking
- Gedeeld toiletgelegenheid (dames- en herentoilet)
- Rolluiken voor de ramen
- Huur is inclusief elektra, water, verwarming en schoonmaak van algemene ruimtes

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein, het aantal parkeerplekken gaat in overleg met verhuurder.

ENERGIELABEL
Het pand is geheel geïsoleerd en heeft het energielabel C, na het energielabel zijn de 30 zonnepanelen nog extra aangebracht op het dak van het pand.

BESTEMMING:
Volgens het thans vigerend bestemmingsplan ' Almere Poort Oost en Duin' dat onherroepelijk is vastgesteld (2019-06-20), heeft het onderhavige de bestemming Bedrijventerrein – 1.

Voor informatie over dit object neemt u contact op met ons kantoor.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-09
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Almere

Almere is een van de jongste steden van Nederland en ligt vanaf Amsterdam aan de overkant van het IJmeer. Het is een feest voor liefhebbers van moderne architectuur. Almere is ‘nieuw land’; de stad is vanuit het niets ontworpen en gebouwd. Nadat in de jaren ’60 de polder Zuidelijk Flevoland werd aangelegd, verschenen in 1976 de eerste huizen in Almere. Tegenwoordig telt de stad bijna 200.000 inwoners en vind je er een breed aanbod aan cultuur, entertainment, winkels en restaurants. Ook trekt de stad veel architectuurliefhebbers vanwege de verbluffende combinatie van de moderne stad met het water, de vergezichten en de natuur.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder