Vorige | Volgende

Ariana Nozemanstraat 13 III 1065TP Amsterdam

Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ariana Nozemanstraat 13-III, 1065 TP Amsterdam

* For English, see below*

***** Licht en goed ingedeeld appartement (56 m²) met maar liefst twee balkons: aan de achterzijde een heerlijk zonnig balkon op het zuiden met vrij uitzicht over de binnentuin en aan de voorzijde een terras aan de keuken.

Het appartement is zeer praktisch ingedeeld met twee ruime slaapkamers, twee royale bergingen en is gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

De woning ligt in een rustige straat net aan de buitenkant van de Ringweg A10, om de hoek bij Station Lelylaan. Dat betekent dat je met de fiets in 10 minuten in de Amsterdamse binnenstad bent, en in ruim 5 minuten naar het Vondelpark fietst. Ook het Rembrandtpark en de Sloterplas liggen om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen is het Sierplein op enkele minuten lopen.

Indeling: entree op de derde verdieping: hal, woonkamer met balkon op het zuiden gelegen, ruime slaapkamer met toegang tot het balkon, tweede royale slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met douche en wastafel, separate wc bereikbaar uit de hal, keuken aan de voorzijde met toegang tot het tweede balkon. Twee grote bergingen: een berging op de zolderverdieping alsmede in de onderbouw.

Bereikbaarheid:
Vanaf het NS-station Lelylaan (bus, tram, metro en trein) ben je met 10 minuten op Amsterdam Centraal en Schiphol, maar ook in de binnenstad en omliggende stadsdelen. Daarnaast ben je via directe verbindingen naar Den Haag, Rotterdam en Utrecht (één overstap) in 40 minuten op andere CS's. Via de verbeterde uitvalwegen rijd je met de auto binnen een paar minuten de A10 op. *****

Bijzonderheden:
- Eeuwigdurend afgekochte erfpacht
- Twee ruime slaapkamers
- Twee balkons
- Twee bergingen
- Goede VvE; Servicekosten € 127,82 per maand

| English translation |

***** Light and well laid out apartment (56 m²) with two balconies: a lovely sunny south-facing balcony at the rear with unobstructed views over the courtyard and a terrace at the kitchen at the front.

The apartment has a very practical layout with two spacious bedrooms, two spacious storage rooms and is located on a perpetual leasehold (so no payments for ground lease anymore in future).

The house is located in a quiet street just on the outside of the A10 ring road, around the corner from Lelylaan Station. This means that you are in the center of Amsterdam in 10 minutes by bike, and you can cycle to the Vondelpark in just over 5 minutes. The Rembrandtpark and the Sloterplas are also around the corner. For daily shopping, the Sierplein is a few minutes' walk away.

Layout: entrance on the third floor: hall, living room with south-facing balcony, spacious bedroom with access to the balcony, second spacious bedroom at the front, bathroom with shower and sink, separate toilet accessible from the hall, kitchen at the front with access to the second balcony. Two large storage rooms: a storage room in the attic as well as in the basement.

Accessibility:
From the Lelylaan NS station (bus, tram, metro and train) you can reach Amsterdam Central and Schiphol in 10 minutes, but also the city center and surrounding districts. In addition, you can reach other CSs in 40 minutes via direct connections to The Hague, Rotterdam and Utrecht (one transfer). You can reach the A10 by car within a few minutes via the improved roads. *****

Particularities:
- Perpetually surrendered ground lease (no groundlease payment anymore in future)
- Two spacious bedrooms
- Two balconies
- Two storage rooms
- Good Owners Association; Service costs € 127.82 per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder