Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ariana Nozemanstraat 21 - 2 1065TP Amsterdam, Jacques Veldmanbuurt

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

TOP WONING!

Licht appartement (56 m2) gelegen op de derde verdieping met aan de achterzijde een heerlijk zonnig balkon op het zuiden met vrij uitzicht over de binnentuin. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en heeft 2 riante slaapkamers, 2 bergingen én 2 balkons.

OMGEVING
De woning ligt net aan de buitenkant van de Ringweg A-10, in Nieuw West. Dat betekent dat je met de fiets binnen 10 minuten in de Amsterdamse binnenstad bent, het Vondelpark bereik je binnen 7 minuten met de fiets. Ook het Rembrandtpark ligt er om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je ook niet echt ver de deur uit, het Sierplein ligt op enkele minuutjes lopen, net zoals NS-station Lelylaan (4 minuten lopen), met een snelle verbinding naar Schiphol.

Wat de buurt aantrekkelijk maakt is dat het is gelegen in een stadsvernieuwingsgebied en dat maakt de woning nog meer gewild. Zo is tegenover Station Lelylaan ‘Little Manhattan Amsterdam’ inmiddels gerealiseerd, gericht op Young Professionals, met daarnaast het altijd bruisende LELY (bar restaurant). Podium Lelylaan behoort ook tot het ‘up and coming’ ontwikkelingsgebied. In de nabije toekomst wordt er nog meer detailhandel en horeca ontwikkeld en ook meer (culturele) voorzieningen. De nieuwe woonbuurt richt zich op een brede doelgroep: mensen die willen wonen in een goed bereikbare, stedelijke omgeving met voorzieningen om de hoek.

INDELING
3e verdieping: entree, royale hal, woonkamer met een slaapkamer gelegen aan de achterzijde met vanuit beide toegang tot het balkon op het zuiden, dichte keuken aan de voorzijde met toegang tot het tweede balkon gelegen op het noorden, tweede slaapkamer aan de voorzijde, separaat toilet en de badkamer met een douche, wasmachine aansluiting en een wastafel.

Er is een aparte berging op de zolderverdieping én een berging (zeer geschikt voor fietsen) op de begane grond.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar circa 1955;
- De erfpachtcanon is AFGEKOCHT tot en met 30 november 2054;
- Gezonde en professioneel beheerde VVE;
- Servicekosten bedragen circa €. 98,16 per maand;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder