Vorige | Volgende

Arlandaweg 21 1043EW Amsterdam, Bedrijventerrein Sloterdijk

Vraagprijs € 672.500 v.o.n.

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
141 m²
Aantal kamers
12

Omschrijving

ENGLISH TEXT AVAILABLE AT OUR AGENCY'S WEBSITE.

Deze woning met bedrijfsruimte wordt momenteel gebouwd en na de zomer van 2021 kunt u hier al wonen!

-----------

Lab4you, Amsterdam Sloterdijk

Arlandaweg 21 - bouwnummer 5
Schitterende hoekappartement verdeeld over 4 etages.
Combinatie van bedrijfsruimte en woning. Ideaal om aan huis te werken. De woning kent een eigen bewoningsverplichting van circa 3 jaar na oplevering.
Begane grond met entresol (bedrijfsruimte), 1e en 2e (wonen).

-begane grond: 36 m2
-entresol: 21 m2
-1e etage: 42,9 m2
-2e etage: 41,4 m2
Totaal: 141,3 m2

Bedrijfsruimte met entree vanaf de straat en hoekligging verdeeld over BG en entresol met vide, woning met 2 grote balkon, 5 franse balkons en 3 slaapkamers verdeeld over de 1e en 2e etage.

Alle etages zijn binnendoor met elkaar verbonden. De woning heeft echter ook een eigen entree via de algemene entree op de 1e en
op de 2e etage (met lift bereikbaar).

De begane grond heeft glas over de gehele gevel van vloer tot plafond (circa 4,5 tot 5 meter).
Eerste etage: woonkamer met balkon, open keuken, techniekruimte, toilet.
Tweede etage: 3 slaapkamers, toilet, badkamer, balkon.

Er zijn veel grote raampartijen van vloer tot plafond en glazen franse balkons, waardoor er veel licht de woning binnentreedt.

De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd (aansluitingen tot aan de meterkast). De woning wordt afgewerkt opgeleverd (m.u.v. keuken, vloerafwerking en wandafwerking). De toiletten en de badkamer worden standaard voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. De badkamer en toiletten worden met grote witte wandtegels betegeld en antraciet vloertegels. De houten binnenkozijnen en deuren worden uitgevoerd met stompe deuren.

Eigen berging van 5 m2 in de onderbouw. Parkeerplaats optioneel € 36.500,-- v.o.n.

Vraagprijs € 672.500,-- vrij op naam
Eeuwigdurende afkoop van de erfpachtcanon kost € 67.069,--.
Er kan ook voor een jaarlijkse geïndexeerde canon gekozen worden van € 1.603,--.

ALGEMEEN
Lab4you - een plek voor creatieve pioniers
Project Lab4you is onderdeel van Kavel N op Sloterdijk in Amsterdam. Hier heeft een groep pioniers in nauwe samenwerking met de architect hun droomgebouw ontworpen. Een stoer en uitgesproken gebouw met een strakke en lichte uitstraling.

Het gebouw krijgt een open glazen plint en een strakke, witte gevel hierboven met groene beplanting. Een prachtig ontwerp.

Lab4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Arlandaweg, hoek Radarweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers wordt gebouwd.

De kavel waarop Lab4you gebouwd zal worden is gelegen in het hart van het nieuwe Sloterdijk Centrum.

LOCATIE
I love Sloterdijk

Voor de mensen die het nog niet wisten, er gebeurt erg veel op Sloterdijk, en al wel even trouwens.

Sloterdijk ligt tussen de binnenstad van Amsterdam aan de ene zijde en het groen van Spaarnwoude en de sportvelden rond De Bretten aan de ander zijde.

Sloterdijk is onderdeel van de Amsterdamse Haven-Stad. In totaal 12 deelgebieden waar de komende 10 jaar circa 70.000 woningen gebouwd zullen worden. Hierdoor zal het gedeelte ten westen en noordwesten van de binnenstad totaal getransformeerd worden. Lees je online eens in, de plannen zijn geweldig.

Sloterdijk ligt echter tegen bestaande woonwijken aan, zoals Bos en Lommer binnen de Ring A-10 en tuinstad Slotermeer, net buiten de Ring.

Op Sloterdijk is al zeer veel horeca aanbod aanwezig en met de komst van zeer veel nieuwbouw de komende jaren, zal dit enkel toenemen.

De bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in de eerste woongebouwen op Sloterdijk.

De veranderingen zijn direct zichtbaar op deze locatie. De Haarlemmerweg bijvoorbeeld, zal buiten de Ring het komende jaar ingericht worden als 50 kilometer weg. Zo wordt de binnenstad van Amsterdam steeds groter gemaakt.

Uiteraard zijn de openbaar vervoersverbindingen (Lab4you ligt ongeveer tegenover Station Sloterdijk) uitstekend. Met de metro, bus of trein ben je overal in no-time.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier een woning kopen in een door kopers zelf ontworpen gebouw, maar zonder de wachttijd, die daar normaal mee gepaard gaat.

De wens van koper centraal
De woningen zijn een echt product van de huidige tijd, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomst voldoet aan de woonwensen van de bewoner.

Alle woningen hebben een eigen buitenruimte (privé balkon of terras).

Uiteraard wordt het gebouw voorzien van een lift. De plafondhoogte is 2,60 meter. Alle belangrijke aansluitingen voor de keuken worden op een plaats naar wens aangebracht. De toiletten en badkamers worden standaard voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Alle badkamers hebben een ligbad en/of douche en (dubbele) wastafel. De badkamers en toilet worden met grote witte wandtegels betegeld en antraciet vloertegels. De houten binnenkozijnen en deuren worden uitgevoerd met stompe deuren.

De toekomst - Duurzaam wonen
De Gemeente stelt als vanzelfsprekend hoge eisen aan de isolatie en duurzaamheid van het gebouw in deze nieuwe wijk. Daar voldoet Lab4you uiteraard aan.

Naast een hoogwaardige isolatie en een groene gevel voor het complex, worden de woningen voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:
- Warmte en koudeopslag;
- Vloerverwarming- en koeling;
- Hoogwaardige isolatie RC 7 en triple glas;
- Zonnepanelen op het dak voor inkoop goedkope energie.

Hierdoor verbruiken de woningen zeer weinig energie en zullen de zonnepanelen een aanzienlijk vermogen opwekken. Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor je hypotheekrente.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Beneden- en bovenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
375 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder