Vorige | Volgende

Artemisweg 115 o 8239DD Lelystad, Flevopoort II

Omschrijving

Wegens verhuizing te koop, deze slim ingedeelde bedrijfsruimte met kantoor, gelegen aan de Artemisweg op bedrijventerrein Flevopoort te Lelystad.


Indeling:
Entree, trapopgang en toegang tot de loods. De loods heeft op twee verschillende niveaus een verdiepingsvloer. Je komt boven op de laagste van de twee. Hier is nu opslagruimte gecreeërd en is een kitchenette geplaatst. Hiervandaan zijn twee vliering-verdiepingen bereikbaar en het kantoor. Het kantoor beschikt over een goede raampartij met te openen ramen.
Rondom het complex is een gemeenschappelijk terrein met weg en parkeerplaatsen voor algemeen gebruik. Ook heeft elke unit plaats voor de eigen ruimte om te parkeren.


Vloeroppervlak:
Netto Verhuurbaar Vloeroppervlak (geen NEN-meting aanwezig) ca. 118 m2 bestaande uit:
- ca. 60 m2 bedrijfsruimte begane grond
- ca. 34 m2 kantoor op de verdieping
- ca. 24 m2 overige ruimte met o.a. kitchenette


Hoogtes en overige maatvoering:
- Overheaddeur 3,60 x 3,00 meter (bxh)
- Bedrijfshal ca. 3,9 meter hoog over een gedeelte van 8,5 x 4 meter, het overig deel is ca. 2,5 meter hoog
- Vliering met hoogte van ca. 1,50 meter: 1 x ca. 9 m2 en 1 x ca. 12 m2


Kadastrale gegevens:
Gemeente Lelystad, sectie B, nummer 404, groot 63m2 en nummer B 406, een aandeel in het mandelig perceel (1/16e aandeel van 2.246 m2).


Locatie
Bedrijventerrein Flevopoort is een van de jongste bedrijventerreinen aan de zuidkant van Lelystad direct gelegen aan de rijksweg A6. De nabijheid van deze snelweg zorgt voor een perfecte bereikbaarheid.


Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook de aansluiting naar de A6 en de N 302 richting Harderwijk is ideaal.


Bestemming:
- Bedrijven tot de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2 en 4.1;
- Productie gebonden detailhandel, niet zijnde detailhandel in voedings- en genotmiddelen;
- Perifere detailhandel in: auto's, boten, caravans, bouwmaterialen, met uitzondering van doe-het zelf producten en rijwielen;


Parkeren
Er is één parkeerplaats direct voor de unit en ruimte voor de eigen overheaddeur. Op het gemeenschappelijke (mandelige) terrein is voldoende parkeerplaats beschikbaar.


Voorzieningen:
- Gevels, vloer en dak met een isolatiewaarde van Rc = 2,5 K/W m²;
- Vlakke monoliet afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van 1.500 kg/m² en v.v. een stevige toplaag (kwarts korrels) op de begane grond;
- Aansluitingen voor gas, water en elektra;
- CV-ketel 2009
- Houten kozijnen op de verdieping met isolerende beglazing en te openen ramen;
- Krachtstroom;
- Heater (gas) op de begane grond;
- Kitchenette;
- Toilet (met fonteintje).


Beschikbaar:
In overleg.


Vraagprijs
€ 119.000,-- K.K., exclusief BTW.


Koopcontract:
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars .


Zekerheidsstelling
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-11
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
203 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente Lelystad ligt in Oostelijk Flevoland en heeft een oppervlakte van 765 km², waaronder een wateroppervlakte van 45 km². Wonen aan het water, dichtbij het bos of bouwen helemaal naar eigen wens en ontwerp, zelf of samen met anderen. Geen woonwens is te gek. Lelystad geeft je de mogelijkheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder