Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Asingaborg 69 1082SE Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Huurprijs € 1.650 per maand

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Renovated apartment 3 bedrooms on suburb location, few hundred meters away from the Zuid-As, WTC, Amsterdam Zuid Station and the VU in a quiet street with a lot of green. The apartment has an exclusive fully equipped Bruynzeel kitchen and Samsung washing/dryer machine.

It can be rented furnished or unfurnished.

Lay-out: Entrance, hall, large living room with open kitchen with access to the balcony, master bedroom, second bedroom and third bedroom/study with access to the balcony, bathroom with shower and separate toilet. The balcony, master bedroom and third bedroom have a nice few over a small park.

Details:
- Second floor
- Temporally availability
- 1.600,-
- Rent price is excluding service costs (118 p.m. )
- Deposit: 2 months rent
- Furnished or unfurnished
- 3 Bedrooms
- Large balcony
- 71 m2
- Well insulated: all double glazed windows and insulated floors ceilings.
- Not for students, but sharing by two professionals is possible
- All offers are at owners consent
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 98 p/m
Aanmeldingsdatum
28-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder