Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Asingaborg 7 1082SC Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Licht en fraai verbouwd 4 kamer hoekappartement van ca. 70 m gelegen aan een autoluwe straat in een rustige woonwijk in Amsterdam Buitenveldert. Het appartement dat onderdeel uitmaakt van een kleinschalig appartementencomplex is gelegen op de bovenste verdieping en beschikt over 3 slaapkamers, een balkon en separate berging.

*** For English scroll down ***

Indeling

Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de derde verdieping.
Entree, ruime hal voorzien van 2 inbouwkasten, separaat toilet. Openslaande deuren naar de ruime en lichte doorzonwoonkamer.
Door de hoekligging voorzien van een extra raam met prachtig uitzicht op de Zuidas.
Moderne open keuken v.v. inbouwapparatuur en toegang tot het balkon.
Het balkon biedt ruim uitzicht op de groene binnentuin.
De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft tevens toegang tot het balkon. Daarnaast bevindt zich een kleinere (slaap)kamer, met eveneens een toegang naar het balkon. De derde (middelgrote) slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Bijbehorende berging gelegen op de begane grond.

Gemeenschappelijke binnentuin met speeltuintje gelegen tussen de Asingaborg en de Ennemaborg.

Locatie

Het kleinschalige appartementencomplex is gelegen in de rustige en groene woonwijk Amsterdam Buitenveldert, gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. De Asingaborg is een autoluwe straat gelegen nabij de VU en de Zuidas.
Tevens nabij vindt u het Amstelpark en het Amsterdamse Bos.
Voor al uw boodschappen kunt u terecht bij het op 5 minuten loopafstand gelegen winkelcentrum aan het Gelderlandplein. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer; Station Zuid, Noord-Zuidlijn, tram 5, 16 en 24 en diverse busverbindingen.
Met de auto bevindt u zich binnen enkele minuten op de Ringweg A10 en parkeren doet u voor de deur. Een parkeervergunning is zonder wachttijd te verkrijgen.

Bijzonderheden

- Hoekappartement met veel lichtinval en fantastisch uitzicht op de Zuidas;
- Gelegen nabij winkelcentrum Gelderlandplein en oprit A10;
- Woonoppervlakte 69,3 m;
- Bouwjaar 1965;
- Gemeenschappelijke binnentuin (VvE) met speeltuintje gelegen tussen de Asingaborg en de Ennemaborg;
- Het appartement is gelegen op erfpachtgrond (voorwaarden 2000). De canon is afgekocht tot 15 mei 2053. Indicatie canon/afkoopsom vanaf 15 mei 2053 is in 2019 bij de gemeente aangevraagd;
- Dubbel glas;
- Elektra vernieuwd in 2017;
- De servicekosten bedragen 113,94 per maand.

***

Light and beautifully renovated 4 room corner apartment of approximately 70 m located on a car-free street in a quiet residential area in Amsterdam Buitenveldert. The apartment, which is part of a small-scale complex, is located on the top floor and has 3 bedrooms, a balcony and a separate storage room.

Layout

You reach the apartment on the third floor via the communal staircase.
Entrance, spacious hall with 2 fitted wardrobes, separate toilet.
Patio doors to the spacious and bright living room. The corner location features an extra window with a beautiful view on the Zuidas.
Modern open kitchen with built-in appliances and access to the balcony.
The balcony offers a wide view on the green courtyard.
The main bedroom is located at the rear and also has access to the balcony. Next to it there is a smaller (bed) room, with also access to the balcony. The third bedroom is located at the front of the apartment.
The modern bathroom has a walk-in shower and sink.

The storage is situated on the ground floor.

There is a communal courtyard with small playground located between the Asingaborg and the Ennemaborg.

Location

The small-scale apartment complex is located in the quiet and green residential area of Amsterdam Buitenveldert, located between the Zuidas and Amstelveen. The Asingaborg is a car-free street located near the VU (Vrije Universiteit) and the Zuidas.
Also nearby you find the Amstelpark and the Amsterdamse Bos.
For your groceries you can go to the shopping center at Gelderlandplein, which is a 5-minute walk away.
Very convenient located in regard to public transport; Station Zuid, Noord-Zuidlijn, tram 5, 16 and 24 and various bus connections.
By car it only takes a few minutes to get on the ring road A10 and there is parking in front of the door. A parking permit is available without waiting list.

Specifics

- Corner apartment op top floor with lots of light and fantastic view on the Zuidas
- Located near shopping center Gelderlandplein and ring road A10;
- Living area of approximately 70 sqm;
- Year of construction 1965;
- Communal courtyard (VvE) with playground located between the Asingaborg and the Ennemaborg;
- The apartment is located on leasehold land (conditions 2000). The canon was surrendered until May 15, 2053. Offer transfer perpetual ground lease as of 2053 is requested at the municipality (2019);
- Double glass;
- Electricity renewed in 2017;
- The service costs are 113.94 per month.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder