Vorige | Volgende

Asingaborg 75 1082SE Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*English text below*

In een rustige woonwijk in Amsterdam-Buitenveldert aan een autoluwe straat en aan de voet van de Zuid-as is nu dit lichte driekamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex te koop. Perfecte centrale ligging nabij openbaar vervoer en op enkele minuten van het Amsterdamse Bos.

Indeling
Gezamenlijk trappenhuis, entree naar de woning op de eerste verdieping, vanuit de ruime hal met twee inbouwkasten kom je in de royale en lichte woonkamer met kamerbrede ramen aan de voorzijde en toegang tot het balkon aan de achterzijde. De keuken aan de achterzijde geeft tevens toegang tot het balkon, zowel aan de voor als aan de achterzijde is een ruime slaapkamer te vinden, een derde slaapkamer is te creren aan de achterzijde van de woonkamer. De praktische badkamer heeft douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Er is een separaat toilet. Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het oosten en heeft vrij en groen uitzicht. Op de begane grond is er een ruime berging. De woning kan nog naar eigen inzicht worden afgewerkt.

Omgeving:
Het appartement ligt in een aantrekkelijke buurt omgeven door veel groen en water. Zo vind je de rust en het groen op minder dan 5 minuten loopafstand in het Gijsbrecht van Aemstelpark. Het nabij gelegen winkelcentrum Groot Gelderlandplein biedt een divers aanbod van winkels, lunchrooms, restaurants, supermarkt, apotheek, slager, bakker en kapper. Tevens zijn scholen, sportvelden, de Vrije Universiteit en het VU Medisch Centrum nabij. De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend, je bent snel in het centrum van Amsterdam en in Amstelveen. Reizen met de trein kan via het Station Zuid WTC. Op korte afstand ligt de Ring A-10 die verbinding geeft met diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: 71 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
- Balkon: 6 m2
- Berging: 6 m2
- Voormalige huurwoning van De Key
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Actieve VvE, professioneel beheerd, maandelijkse bijdrage 108,37
- Erfpacht afgekocht tot 16 mei 2053
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg notarissen

*English text*

This bright three-room apartment in a small-scale apartment complex is now for sale in a quiet residential area in Amsterdam-Buitenveldert on a car-free street and at the foot of the Zuidas. Perfect central location near public transport and a few minutes from the Amsterdamse Bos.

Layout
Shared staircase, entrance to the house on the first floor, from the spacious hall with two built-in closets you enter the spacious and bright living room with wall-to-wall windows at the front and access to the balcony at the rear. The kitchen at the rear also gives access to the balcony, there is a spacious bedroom at the front and at the rear, a third bedroom can be created at the rear of the living room. The practical bathroom has a shower, sink and connection for the washing machine. There is a separate toilet. The balcony is located on the east and has unobstructed and green views. On the ground floor there is a large storage room. The house can still be finished at your own discretion.

Surroundings:
The apartment is in an attractive neighborhood surrounded by greenery and water. You will find peace and greenery within a 5-minute walk in the Gijsbrecht van Aemstelpark. The nearby shopping center Groot Gelderlandplein offers a diverse range of shops, lunchrooms, restaurants, supermarket, pharmacy, butcher, bakery and hairdresser. Schools, sports fields, the VU University and the VU Medical Center are also nearby. Public transport facilities are excellent, you are quickly in the center of Amsterdam and Amstelveen. You can travel by train via the Zuid WTC Station. A short distance away is the Ring A-10, which connects to various arterial roads.

Particularities
- Living area: 71 m2 (NVM measurement report available)
- Balcony: 6 m2
- Storage: 6 m2
- Former rental home of De Key
- Anti-speculation clause of 2 years applicable.
- Property is only for sale with the aim: self-habitation (or parents for children)
- Active Owners Association, professionally managed, monthly contribution 108.37
- Annual ground lease payments surrendered to May 16, 2053
- Permanent notary: Spier & Hazenberg notarissen
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder