Vorige | Volgende

Assumburg 124 1081GC Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Huurprijs € 1.940 per maand

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Brand new on the market is this modern fully furnished 2 bedroom apartment in the south of Amsterdam close to the World Trade Centre business park.

It features:

- bright and sunny living area with large windows overlooking the whole area
- open plan dining area
- wonderful luxury kitchen fully equipped with all the latest and highest quality appliances required for an executive lifestyle
- 2 bedrooms; one master and one generous single. Both bedrooms have plenty of wardrobe space.
- Luxury design bathroom with walk-in rain shower, double jacuzzi bathtub, wash basin, WC and also your own brand new personal sauna!
- Wide south facing balcony, ideal for morning newspapers or evening relaxation, and with a green and pleasant view as far as the forest and even the airport on a clear day.
- apartment is accessible via an elevator
- storage below the building
- Total living space around 90 m2


This whole apartment has just been completely renovated to a very high level and all furnishings and finishings here are neutral in taste and high on quality.


Location:

The Assumburg apartments are modern and well-maintained. Lying right next to AJ Ernststraat Metro 51 stop which is just two stops from the ZUID/WTC business park.

Also close by are:

- 5 minutes walk to the popular Amsterdam Forest
- Within walking distance of all shops and amenities for daily life, including the famous Gelderlandplein shopping mall
- Metro 51 and 5 which go right into the heart of Amsterdam
- Highway access to A10, A4, A9 and A2 in and out of the city
- The British School, IACS and ISA international schools

Conditions:

Tenancy agreements subject to owner’s consent
Alongside the rent is payable € 50 per month for your central heating and hot water
Measurements not conform NEN 2580

For more information about this property or about our total portfolio call our office or visit our website. Our team of specialists will be glad to be of service.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder