Vorige | Volgende

Assumburg 25 1081GA Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Huurprijs € 1.600 per maand

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
1 m²

Omschrijving

***for English translation read below***

Te huur; prima, licht 3-kamer appartement gelegen op top locatie nabij Winkelcentrum Groot Gelderlandplein, de Internationale Zuid-as en de snel-tram naar de stad op loopafstand. De woning is bereikbaar met lift heeft een woonoppervlak van 65 m2 plus riant balkon van ruim 8 meter lengte over de volle breedte van het appartement, een open keuken, twee slaapkamers en een berging in de onderbouw.

Ligging:
Gelegen in Buitenveldert halverwege Amsterdamse Bos en de Zuid-as en op loopafstand van winkelcentrum Rooswijck en Gelderlandplein waar u zeven dagen per week kunt winkelen. Een diversiteit aan restaurants en horecagelegenheden waaronder; La Brochette, Gusto di Casto en Bistro G.P op loopafstand. Binnen 10 minuten bent u met metro 51 in het Stadshart Amstelveen of de andere kant op naar het Centrum van Amsterdam. Direct voor de deur is ruim voldoende parkeergelegenheid (met gemeentelijke vergunning).

Bijzonderheden
- woonoppervlak circa 65 m2 (NEN 2580 gemeten)
- permanente huurovereenkomst (met huurrechten)
- prima locatie in Amsterdam-Nieuw-zuid
- twee slaapkamers
- huur 1.600,- per maand
- voorschot stookkosten 65,- p/maand
- waarborgsom 1.600,-
- huurperiode minimaal 1 jaar
- per direct beschikbaar

*** ENGLISH ***

Fine, bright 3-room apartment located on a top location near the Gelderlandplein shopping center, the International Zuid-as and the fast-tram to the city within walking distance. The apartment is located on the thirth floor and accessible by elevator, has a living space of 65 m2 plus a spacious balcony of over 8 meters in length over the full width of the apartment, an open kitchen, two bedrooms and a storage room in the basement.

Location:
Located in Buitenveldert halfway between Amsterdamse Bos and the Zuidas and within walking distance of shopping center Rooswijck and Gelderlandplein where you can shop seven days a week.
A diversity of restaurants and catering establishments including; La Brochette, Gusto di Casto and Bistro G.P within walking distance. Within 10 minutes you are with metro 51 in the Stadshart Amstelveen or the other way to the Center of Amsterdam. There is ample parking space directly in front of the door (with a municipal permit).

Particularities
- living area 65 m2 (NEN 2580 measured)
- permanent lease (with rental rights)
- excellent location in Amsterdam-New South
- two bedrooms
- rent 1,600 per month
- advance heating costs 65, - p / month
- deposit 1,600
- rental period at least 1 year
- available immediately
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 65 p/m
Aanmeldingsdatum
23-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder