Vorige | Volgende

Assumburg 32 1081GC Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Nieuw in de verkoop aan het Assumburg 32 in een goed onderhouden complex (hoogbouw) met zonnig balkon (oosten) en een berging in de onderbouw; een licht en courant ingedeeld appartement (lidmaatschapsrecht) van 54 m2.

In het complex is een lift aanwezig en de royale berging bevindt zich in de onderbouw.

Het complex is prettig gelegen nabij de Zuid-As, het Gelderlandplein, Station Zuid-WTC en het Amsterdamse Bos dat talloze vormen van recreatie biedt.
Het lokale winkelcentrum aan de Buitenveldertselaan met o.a. een Jumbo, het Kruidvat, Slagerij Hergo, een bloemist, een kaaswinkel en talloze andere winkels voor de dagelijkse boodschappen is op loopafstand gelegen.

De Ring A10, de A2, A4 en A9 zijn vlug en eenvoudig met de auto te bereiken.
Openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en brengt je binnen een mum van tijd naar de binnenstad van Amsterdam.

Indeling
Begane grond: entree middels de nette gemeenschappelijke toegangsdeur, bellentableau en brievenbussen.
Derde woonlaag: entree, hal met toegang tot alle vertrekken, toiletruimte, slaapkamer met toegang tot balkon en badkamer, meterkast, berging, woonkamer met open keuken, balkon op het oosten.
Door het gehele appartement is een lichte laminaat vloer aangebracht. Verwarming wordt geregeld middels blokverwarming. De woning is voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen. De deur naar het balkon is een houten deur. Het appartement is in 2015 volledig gerenoveerd.

Keuken en woonkamer:
De L-vormige keuken met boven- en onder kastjes, is uitgevoerd in een witte kleurstelling, voorzien van een houten werkblad en uitgerust met inbouw apparatuur (een 4-pits Pelgrim gasfornuis, een wasemkap, combi oven/magnetron, een vaatwasser en een koel-vries combinatie).

De woonkamer geeft toegang tot het balkon, de aanwezige ramen zijn van het type draai-kiep.

Slaapkamer:
De slaapkamer geeft toegang tot het balkon en de badkamer. In de ramen zijn tevens ventilatie roosters aangebracht.

De badkamer, voorzien van een (regen) douche gelegenheid, handdoek-radiator en een dubbele wastafel, is afgewerkt met witte wandtegels.

Een separate berging (oppervlakte 5m2) is gelegen in de onderbouw. In de woning zelf is ook een praktische berging-kast aanwezig.

Parkeren
Voor de deur van het complex is voldoende gelegenheid voor het parkeren van de auto. Bewoners komen in aanmerking voor een bewonersvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Grondsoort
De woning is gelegen op grond in eigendom van de Gemeente Amsterdam.
De algemene bepalingen van voortdurende erfpacht 1955 zijn van kracht. Het tijdvak eindigt in 2039 .
De kosten van de erfpacht zijn thans verwerkt in de maandelijkse servicekosten.

Energielabel:
Bij de juridische levering van de woning overhandigt verkoper aan koper een definitief energielabel.

Coöperatie / VvE en servicekosten:
De huidige coöperatie wordt professioneel beheerd door de Newomij. De coöperatie is in een vergevorderd stadium voor wat betreft een omzetting naar een appartementsrecht. Tot dat moment worden er lidmaatschaps-rechten verkocht. Een geldlening (hypotheek) voor de aankoop kan aangevraagd worden bij de SNS bank.

De maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt thans € 169,25 euro. Het voorschot stookkosten is hierbij inbegrepen en bedraagt circa € 60,03 per maand. Tevens zijn de zakelijke lasten (zoals rioolrecht, OZB- en erfpacht canon ook in de servicekosten verwerkt).

Roerende Zaken:
Er is door verkoper geen lijst van zaken ingevuld. Het appartement wordt geleverd zoals gezien ten tijde van de bezichtiging.

Oplevering & Koopakte:
Oplevering van het huis vindt plaats in overleg, dit kan snel, verkoper is flexibel.

In de koopakte wordt een niet zelf-bewonersclausule opgenomen.
Tevens wordt een asbest-clausule opgenomen (het complex is gebouwd in een periode waarin het gebruikelijk was om met asbesthoudende materialen te werken).

Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd in Amsterdam of Amstelveen. Het koopcontract dat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam.
De keuze van de notaris is aan koper.
Indien koper binnen deze 2 werkdagen geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder