Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Assumburg 51 1081GB Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Huurprijs € 1.450 per maand

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

ASSUMBURG 51

4-kamerappartement met grote raampartijen, balkon en een prachtig uitzicht. De woning ligt op de 5e verdieping van een goed onderhouden complex met lift en een representatieve entree.

INDELING
Keurige (afgesloten) entree met toegang tot de lift.
Woningentree op de 5e verdieping; hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken; woonkamer en luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur, en twee deur met toegang tot het balkon, drie slaapkamers gelegen aan de gallerij zijde, badkamer met douche, fraaie wastafel en aansluiting voor de wasmachine, separaat toilet.

LIGGING
De woning ligt in Buitenveldert (stadsdeel Zuid), een wijk met veel groen, in de direkte omgeving van o.a. de Zuidas, de Vrije Universiteit, het Groot Gelderlandplein, het VU-ziekenhuis en het Amsterdamse Bos, de winkels voor de dagelijkse boodschappen aan de Buitenveldertselaan liggen op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend, op loopafstand van openbaar vervoer (tramlijn 5/ 51) en er is een uitstekende aansluiting op de Ringweg. Er zijn goede parkeermogelijkeheden.

Bijzonderheden:
- Huurprijs per maand is exclusief water, licht en servicekosten ( 167,50 per maand);
- servicekosten is inclusief 122,50 stookkosten;
- beschikbaar per direct;
- minimale huurtermijn 1 jaar;
- GEEN groepsbewoning toegestaan;
- GEEN onderhuur toegestaan;
- verhuur onder voorbehoud ballotage mede na inzage inkomensgegevens van huurder;
- waarborgsom: 2 maanden huur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 167 p/m
Aanmeldingsdatum
07-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder