Vorige | Volgende

Assumburg 8 1081GC Amsterdam

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

(See English Translation below) Ben je op zoek naar een instapklaar appartement nabij de Zuid-As en het Amsterdamse Bos? Dan is dit je kans. Wij mogen dit heerlijk licht en in 2015 geheel verbouwd tweekamerappartement te koop aanbieden, ideaal voor starters.

Ligging en bereikbaarheid:
De woning maakt onderdeel uit van het complex Assumburg, wat omstreeks 1967 gebouwd is. Het gebouw bestaat uit een torenflat en een laagbouwgedeelte met op de eerste laag kantoorruimten. Het complex is zeer gunstig gelegen nabij de Zuid-As, het Gelderlandplein, Station Zuid-WTC en het Amsterdamse Bos voor groen en recreatie. Het lokale winkelcentrum aan de Buitenveldertselaan met o.a. een Jumbo, het Kruidvat, Slagerij Hergo, een bloemist, een kaaswinkel en talloze andere winkels voor de dagelijkse boodschappen is op loopafstand gelegen en verder heb je uiteraard voor een ruimer winkelaanbod het winkelcentrum Gelderlandplein om de hoek. De Zuid-As heeft een goed aanbod van goede cafe's en restaurants. Gunstige verbinding met OV via de metro voor de deur en met de auto zit je zo op de ringweg A10, A2, A4 en A9. Je kunt voor het complex parkeren, dit gebeurt via een vergunning van de gemeente Amsterdam (voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de website van de gemeente Amsterdam).

Indeling:
Via de gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau, voorzien van camera, bereik je de lift naar de eerste (woon)verdieping. ruim en verzorgd portiek met hieraan zes woningen. Na binnenkomst is er een hal die toegang geeft tot alle vertrekken van de woning. Ruime woonkamer met open moderne woonkeuken met ziteiland aan je linkerhand en rechts is er de slaapkamer met hieraan grenzend de badkamer die voorzien is van inloopdouche en wastafel. Via zowel de slaapkamer als de woonkamer is het balkon op het oosten te bereiken. Dit balkon biedt zomers een heerlijke zitplek voor je ochtend kop koffie. Aan de hal is verder een separaat toilet met fontein gelegen, de meterkast en een kast met aansluiting voor de wasmachine.
In de onderbouw van het complex is een individuele berging gelegen.

Bijzonderheden:
- Instapklaar tweekamerappartement;
- Intern geheel gerenoveerd in 2015;
- Het gebruiksoppervlakte bedraagt 56 m (meetrapport aanwezig);
- Centrale ligging nabij Zuid-As, RAI, VU, Amsterdamse Bos en Schiphol;
- Verwarming en warm water geschiedt via blokverwarming die in 2020 is aangesloten op stadswarmte;
- VvE Assumburg betreft een CFV in liquidatie, bij levering zal het lidmaatschapsrecht omgezet worden in een appartementsrecht;
- Administratie wordt gevoerd door Newomij VvE Beheer, er is een MJOP aanwezig;
- De servicekosten bedragen momenteel 229,28 per maand. Dit is inclusief voorschot stookkosten, warm water, OZB belasting, rioolrecht, erfpachtcanon en VvE bijdragen;
- Voortdurend recht van erfpacht van de gemeente Amsterdam, AB 1955 van toepassing;
- Het huidige tijdvak loopt tot 15-06-2039, de jaarcanon is vast en bedraagt 78,70:
- Er is tijdig geopteerd voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden;
- De overstap naar eeuwigdurende erfpacht loopt via Hartman LMH, verkoper heeft gekozen voor het vastklikken van de canon;
- Aanvaarding; In overleg.

**English Translation**
Are you looking for a ready apartment near the Zuid-As and the Amsterdamse Bos? Then this is your chance. We we can offer this wonderfully light and in 2015 completely renovated two-room apartment for sale, perfect chance for starters.

Location and accessibility:
The house is part of the Assumburg complex, which was built around 1967. The building consists of a tower block and a low-rise section with office spaces on the first floor. The complex is very conveniently located near the Zuid-As, Gelderlandplein, Zuid-WTC Station and the Amsterdamse Bos for greenery and recreation. The local shopping center on Buitenveldertselaan with, among other things, a Jumbo, Kruidvat, Butcher's shop Hergo, a florist, a cheese shop and countless other shops for daily shopping is located within walking distance and of course you have the Gelderlandplein shopping center around the corner for a wider range of shops. The Zuid-As provides a good selection of cafes and restaurants. Favorable connection with public transport via the metro in front of the door or by car you can easily reach the ring road A10, A2, A4 and A9. You can park in front of the complex, this is done with a permit from the municipality of Amsterdam (for more information, please refer to the website of the municipality of Amsterdam).

Layout:
Through the joint entrance with mailboxes and doorbells, equipped with a camera, you reach the elevator to the first (residential) floor. spacious and well-kept porch with six houses attached to it. After entering there is a hall that gives access to all rooms of the house. Spacious living room with open modern kitchen with seating island on your left and on the right there is the bedroom with adjacent bathroom with walk-in shower and sink. The east-facing balcony can be reached via both the bedroom and the living room. In the summer this balcony offers a wonderful seating area for your morning cup of coffee. In the hall is also a separate toilet with fountain, the meter cupboard and a cupboard with connection for the washing machine.
An individual storage room is located in the basement of the complex.

Particularities:
- Ready-to-move-in two-room apartment;
- Internally completely renovated in 2015;
- The usable area is 56 m (measurement report available);
- Central location near Zuid-As, RAI, VU, Amsterdamse Bos and Schiphol;
- Heating and hot water is provided via block heating that is connected to district heating in 2020;
- VvE Assumburg is a CFV in liquidation, upon delivery the membership right will be converted into an apartment right;
- Administration is conducted by Newomij VvE Beheer, there is an MJOP present;
- The service costs are currently 229.28 per month. This includes an advance on heating costs, hot water, property tax, sewerage charges, ground rent and VvE contributions;
- Permanent leasehold of the municipality of Amsterdam, AB 1955 applies;
- The current period runs until 15-06-2039, the annual canon is fixed and amounts to 78.70:
- A timely decision was made to switch to a perpetual ground lease under favorable conditions;
- The switch to perpetual leasehold runs via notary Hartman LMH, the seller has opted for clicking the yearly canon;
- Delivery; In consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder