Vorige | Volgende

Astasiastraat 23 - H 1035VH Amsterdam, Kadoelen

Vraagprijs € 275.000 

Bouwjaar
1956
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Met koffie en de krant genieten van het ochtendzonnetje in je tuin, in de middag na een goede work-out een verfrissende douche nemen en in de avond bereid je de heerlijkste en gezondste maaltijden in de keuken en plof je wel verdiend op de bank, dat zien wij voor ons in dit appartement. Het appartement vraagt nog enige 'modernisering', maar jij hebt twee rechterhanden die dit appartement om toveren tot een fijne thuishaven. Mogen wij je hier verwelkomen?

Indeling

Langs de voortuin loop je naar de entree van het centrale trappenhuis. Aan de buitenzijde zijn de brievenbussen en intercom. Het appartement is gelegen op de begane grond. Binnenkomst is in een ruime hal. In de hal is een kast met daarin de meterkast en ook in de hal is het toilet. De woonkamer is heerlijk licht! De woonkamer heeft een praktische indeling waardoor je de inrichting zo nu en dan kunt afwisselen.

Er zijn twee fijne slaapkamers van een prima formaat. Je hebt alle ruimte om de kamers naar eigen behoeften in te richten. Je kunt ook denken aan een studeer-, werkkamer of walk-in-closet.

Via de entree lopen we door naar de keuken. Hier creëer jij je eigen keuken helemaal naar smaak en kook je als alles klaar is de lekkerste recepten. Vanuit de keuken is er toegang naar de tuin. De badkamer is ook via de keuken te bereiken. In de badkamer is een ruime douchehoek en wastafel.

Op de tweede verdieping is een flinke bergzolder.

Eigendomssituatie
Er is sprake van erfpacht. De erfpachtcanon is afgekocht tot 31-12-2045. Algemene voorwaarden 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De canon zal herzien worden per 1 januari 2046.

Bijzonderheden

- Woonoppervlakte ca 60 m2;
- Bouwjaar ca. 1955;
- Veel bergruimte: grote zolder op de 2e verdieping;
- Erfpacht afgekocht voor 50 jaar, tot 01-01-2046;
- Servicekosten € 103,44 per maand;
- Energielabel aanwezig;
- Het betreft een voormalige huurwoning, de vaste notaris is Lubbers en Dijk;
- De woning is bestemd voor eigenaar/bewoner, m.u.v. de ouder/kind situatie;
- Ouderdoms/niet-zelfbewonings clausule;
- Anti-speculatiebeding;
- Eenmalige toetredingskosten tot de vve 90,75.

Buurt
Het appartement ligt in de groene en gezellige wijk Kadoelen. Een wijk die volop in ontwikkeling is. Tot 1 augustus 1966 was Kadoelen deel van de gemeente Landsmeer en behoort nu tot Amsterdam. Er staan nu vrijstaande woningen en rijtjeswoningen. Verder tref je er de landerijen, manege en een sportcomplex. Het gebied grenst aan de Ringweg A10, nabij S 117. Winkelcentrum Molenwijk en het gezellige Buikslotermeerplein is op 10 minuten fietsafstand. Het recreatiegebied ’t Twiske is ook nabij. Tevens kun je in de buurt gratis parkeren en voldoende parkeergelegenheid.

Locatie
Het Stadsdeel Noord: Idyllische dorpsgezichten en stadse dynamiek. Steeds meer mensen trekken vanwege deze contrasten naar Amsterdam-Noord. Amsterdam-Noord is een bruisend gebied dat zich snel ontwikkelt. Het is met bijna 90.000 inwoners het grootste stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Door onder meer de culturele bedrijvigheid bestaat er een interessante mix van wonen en werken. Stadsdeel Noord beschikt over 35 basisscholen, enkele middelbare scholen en 2 ROC’s.

Het Centrumgebied Het Centrumgebied is het hart van de wijk met de meeste bedrijvigheid. In- en om het centrum vind u 7 winkelcentra. Winkelcentrum “Boven ’t Y” is een overdekt winkelcentrum midden in Amsterdam Noord. Winkelcentrum “Boven ’t Y” biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels.

Sport en recreatie Stadsdeel Amsterdam-Noord heeft de toerist en recreant veel te bieden. Er zijn maar liefst 60 actieve sportverenigingen waaronder een squashpark, zwembad en tennisbanen. Voor een avondje uit hoeft u Noord niet meer uit. Wie toch liever uit eten gaat in het centrum van Amsterdam is hier dankzij de goede ov-verbindingen zo. En straks profiteert u van het beginpunt van de Noord/Zuidlijn, deze wordt op het nabij gelegen Buikslotermeerplein aangelegd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 103 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-04-29
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kadoelen

Kadoelen heeft een landelijk karakter. De eerste bebouwing dateert van voor de oorlog. Kenmerkend voor de buurt is de Kadoelenweg, een lange kronkelende weg met aan beide zijden veel woningen uit de jaren dertig. Ten oosten van de Kadoelenweg liggen volkstuinen en sportvoorzieningen. Het gerenoveerde gemaal aan de Landsmeerderdijk is nu concertzaal en biedt werkplekken en kantoorruimte voor ondernemers en kunstenaars.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder