Vorige | Volgende

Asterweg 131 1031HM Amsterdam, Buiksloterham

Huurprijs € 225 per m2/jaar

Omschrijving

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Overhoeks” te Amsterdam Noord in de wijk Noordelijke IJ-Oevers West. De locatie is zeer goed te noemen. Amsterdam Noord en met name Overhoeks zijn volop in ontwikkeling. Een ontwikkeling waarbij wonen en werken op een aangename manier gecombineerd wordt en tevens zorgt voor een dynamische en inspirerende omgeving. Deze buurt staat zeer goed bekend en mensen zien hier veel toekomst potentieel. De aanwezige mix van oude en meer traditionele/industriële gebouwen en de moderne/duurzame gebouwen zorgen voor een prettige sfeer en een goede combinatie. Amsterdam Noord en Overhoeks zijn populair, dat zien we ook aan de diversiteit aan bedrijven die er gevestigd is. Denk hierbij onder andere aan Joolz, Young Capital, Basic-Fit, Shell Technology Centre, Filmmuseum het Eye en een diversiteit aan scale-ups en fashionbedrijven.

LOCATIE:
De Asterweg is zowel met de auto als de fiets en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en uitstekend gelegen in een inspirerende omgeving die afgewisseld word door wonen en werken.

Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar middels de S118 richting de ringweg A10 Noord-West en richting de A8 en de S116 richting de ringweg A10 noord en de IJtunnel en het centrum van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het gebouw is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Het object is gunstig gelegen in Amsterdam Noord ten opzichte van Amsterdam Centraal station. Het is zowel met de tram, bus, metro en pond goed te bereiken. In Amsterdam Noord is bus 38 binnen 5 minuten loopafstand gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE:
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 120 m² en is verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping.

OPLEVERNIVEAU:
De hoogwaardige kantoorruimte zal worden opgeleverd, inclusief:
- Eigen entree;
- Kantoorindeling middels luxe glazen afscheidingswanden;
- Plafond voorzien van spot verlichtingsarmaturen;
- Een pantry voorzien van kastjes, koelkast en afwasmachine;
- Aircovoorziening op de 1e verdieping;
- Luchtverfrissingssysteem;
- Het terrein zal tussen 20:00 en 07:00 uur worden afgesloten middels beveiliging en een automatisch hek aan de voorzijde. De eigenaren en gebruikers hebben 24/7 toegang tot het terrein;
- Industriële look en feel;
- Electrische overheaddeur aan de binnenzijde;
- Toiletvoorziening op de begane grond.;
- Gietvloer op de begane grond;
- Houten vloer op de 1e verdieping;
- Zonnewering/gordijnen op maat op de 1e verdieping;
- Alarm installatie (huurder dient hiervoor zelf een abonnement af te sluiten).

PARKEREN:
Voor de verhuur is ten minste 1 parkeerplaats beschikbaar op eigen terrein gelegen.

HUURPRIJS:
- Kantoorruimte: € 225,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
- Parkeerplaats: € 2.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN:
€ 75,- per maand ter vermeerderen met BTW. (Onderhoud C.V.-installatie, onderhoud airco, glasbewassing, onderhoud buitenterrein, beveiliging terrein).

ENERGIEKOSTEN:
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn, dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID:
In overleg.

HUURTERMIJN:
5 + 5 jaar, kortere periodes in overleg.

OPZEGTERMIJN:
Nader overeen te komen.

BETALINGEN:
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een bankgarantie van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD:
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De oppervlakte zoals vermeld in de projectinformatie en/of de aanmelding op internet is NIET berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Partijen accepteren dat dit geen invloed zal hebben op de tot stand gekomen huurprijs.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-06-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder