Vorige | Volgende

Asterweg 17 A 26 1031HL Amsterdam, Buiksloterham

Koopsom € 1.100.000 

Omschrijving

Hoogwaardige functionele bedrijfsruimte gelegen in Buiksloterham. Het betreft een bedrijfsruimte van 919 m² B.V.O gelegen op de begane grond (529 m²) en eerste verdieping (390 m²). De bedrijfsruimte maakt deel uit van een multifunctioneel verzamelgebouw en is gelegen op erfpacht. Een grote diversiteit aan bedrijfsactiviteiten geven een unieke dimensie aan de locatie.

Bereikbaarheid:
De locatie bevindt zich op loopafstand van de pont (7 minuten) naar het Centraal Station. Ook per auto is de locatie uitstekend bereikbaar want via de ring A10, afslag S118 bent u over de Cornelis Douwesweg en de Klaprozenweg in 5 minuten op locatie. En u zit in dezelfde tijd met de auto via de IJ-tunnel in het centrum van Amsterdam. De bedrijfsruimte ligt in een gebied dat volop in ontwikkeling is.

Oppervlakte
De bruto vloeroppervlakte bedraagt 919 m² gelegen op de begane grond en souterrain.
Begane grond 529 m²
Eerste verdieping 390 m²
Het verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt 877 m²

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg

Vraagprijs
€ 1.100.000,- k.k.

VvE maandelijkse bijdrage
€ 1.467,42 per kwartaal.

Erfpacht
- Erfpachtcanon: circa € 6.049,74- per jaar (prijspeil 12-2-2019);
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Datum van oplevering
Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-03-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder