Vorige | Volgende

Asterweg 20 C3 1031HN Amsterdam, Buiksloterham

Huurprijs € 32.500 per jaar

Omschrijving

Op zoek naar MULTIFUNCTIONELE kantoor-/ showroomruimte ter grootte van ca. 217 m² met een eigen dakterras en zelfstandige voorzieningen?

Algemeen:
De representatieve kantoorruimte ter grootte van in totaal ca. 217 m² wordt TE HUUR aangeboden en is gelegen in een modern en eigentijds hoekgebouw met eigen voorzieningen.
Op het terrein is een grote diversiteit aan omliggende bedrijfsactiviteiten te vinden (IT, creatief, dienstverlenend) welke de locatie een geweldige plek om vanuit te werken maken.

Oppervlakte / indeling:
De oppervlakte bedraagt in totaal ca. 217 m², gelegen op de eerste etage.
- Centrale entree op de begane grond;
- 1e verdieping: eigen entree met gang naar de kantoorruimte, keuken, grote open kantoorruimte, twee afgesloten kantoorruimtes, afgesloten archiefruimte en een eigen dakterras.

Voorzieningen/ installaties:
De ruimte is met oog voor detail afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- houten vloeren;
- trappenhuis;
- luxe sanitair;
- keuken, voorzien van vaatwasser, koelkast en natuurstenen aanrechtblad;
- kabelgoten;
- alarminstallatie;
- C.V.-installatie met radiatoren;
- airconditioning (gedeeltelijk).

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Buiksloterham” d.d. 21-12-2016 kent het gebouw de bestemming “gemengd” derhalve bestemd voor o.a. kantoor en bedrijven.
Voor de meest actuele stand van zaken en/of meer informatie verwijzen wij u graag naar de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Amsterdam.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto? Het object is direct verbonden met de Rijkswegen A10 via de S116, S117 en S118. U kunt in parkeren op het terrein direct naast de kantoorruimte. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel eveneens in enkele minuten.

Komt u met de fiets? Vanaf Amsterdam CS is het object is ca. 10 minuten met de pont te bereiken.

Komt u met het openbaar vervoer? Via buslijn 38, 35 en 36 (elke 15 min) is het object vanaf Station Noord en het Centraal Station goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid:
Er is 1 parkeerplaats op het buitenterrein beschikbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen in de parkeergarage, op basis van beschikbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 464,- per maand excl. BTW, incl. gas-, elektra- en waterverbruik. Betreft een voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, specificatie leveringen en diensten op aanvraag beschikbaar. Internet is voor rekening van huurder.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Per direct.

Energielabel gebouw:
D.

Bouwjaar:
2002.

Bijzonderheden:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars 020-5437373.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-22
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder