Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Asterweg 20 K1 1031HN Amsterdam, Buiksloterham

Huurprijs € 120 per m2/jaar

Omschrijving

Op zoek naar een prettige en MULTIFUNCTIONELE kantoor-/ showroomruimte ter grootte van totaal ca. 80 m², een industriële uitstraling, goede opslagmogelijkheden en goede parkeergelegenheid en op ca. 5 min fietsen van A’DAM Toren in een hippe woon-/werkomgeving van Amsterdam Noord?

Algemeen:
Deze kantoor-/ showroomruimte, ter grootte van in totaal ca. 80 m² b.v.o. is gelegen in een modern en eigentijds gebouw met eigen voorzieningen.

Op het terrein is een grote diversiteit aan omliggende bedrijfsactiviteiten te vinden (o.a. IT, creatief, dienstverlenend) welke de locatie een geweldige plek maken om vanuit te werken!

Beschikbaarheid / Huurprijs
Verdieping Unit Oppervlakte Huurprijs Servicekosten
Begane grond K1 ca. 80 m² € 120,- p/m² € 156,- per maand

Beschrijving per unit:
De unit is toegankelijk via de gemeenschappelijke entree op de begane grond en een grote overheaddeur, alwaar op de begane grond een gedeelde algemene ontvangst-/ vergaderruimte ter beschikking staat!

Unit K1 is gelegen op de begane grond, omvat in totaal ca. 80 m² (incl. omslag entree) en kent de volgende indeling: entree, eigen pantry en toiletvoorziening, open kantoorruimte met ingebouwde kleinere kantoorunit.

Deze kantoor-/ showroomruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- betegelde vloer;
- zelfstandig sanitair;
- inbouwpakket met eigen spreekkamer;
- alarmsysteem met bewegingssensoren;
- eigen pantry, voorzien van o.a. vaatwasser, gasfornuis met afzuigkap;
- C.V.-installatie met vloerverwarming.

De servicekosten bedragen € 156,- per maand excl. BTW, incl. gas-, water en elektraverbruik van de unit. Dit betreft een voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, specificatie leveringen en diensten op aanvraag beschikbaar. Internet is voor rekening van huurder.
Voor een nadere specificatie zie ‘Servicekosten’.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Buiksloterham” d.d. 21-12-2016 kent het gebouw de bestemming “gemengd” derhalve bestemd voor o.a. kantoor en bedrijven.

Voor de meest actuele stand van zaken en/of meer informatie verwijzen wij u graag naar de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Amsterdam.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object is direct verbonden met de Rijkswegen A10 via de S116, S117 en S118. U kunt in parkeren op het terrein direct naast de kantoorruimte. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel eveneens in enkele minuten.

Komt u met de fiets?
Vanaf Amsterdam CS is het object is ca. 10 minuten met de pont te bereiken.

Komt u met het openbaar vervoer?
Via buslijn 38 (elke 15 min) is het object vanaf Station Noord goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid / extra opslagruimte:
Er zijn nog enkele parkeerplaatsen op het buitenterrein, dan wel in de parkeergarage van het complex aan de Asterweg 20 beschikbaar, vanaf € 500,- per plaats, per jaar excl. BTW. Informeer naar de beschikbaarheid!

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het huren van extra parkeerplaatsen en/of opslagruimte in de parkeergarage, e.e.a. op basis van beschikbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar, in overleg flexibele huurtermijnen mogelijk.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
De te betalen servicekosten zijn ten behoeve van o.a.:
- huur en leging papier en restafvalcontainer uitsluitend voor het verwerken van kantoorafval;
- schoonmaken en onderhouden van algemene ruimten;
- waterverbruik inclusief vastrecht,
- gas- en elektraverbruik incl. vastrecht voor unit K1;
- schoonmaken en onderhouden van (parkeer-)terrein en groenvoorzieningen;
- schoonmaken en onderhouden van de buitengevels;
- schoonmaken en onderhouden van het gevelglas aan de buitenkant en het gevelglas aan de binnenkant van de algemene ruimten;
- verlichting en elektra algemene ruimten in en om het gebouw;
- surveillance dienst t.b.v. de algemene ruimten;
- onderhoud, periodieke controle en keuring van de (toekomstige) toegangshekken en toegangscontrole;
- onderhoud, periodieke controle en keuring luchtbehandelingsinstallatie indien aanwezig;
- onderhoud, periodieke controle en keuring elektrische overheaddeuren in het gehuurde;
- onderhoud, periodieke controle en keuring elektrische deurbediening;
- onderhoud, periodieke controle en keuring brandmelders, gebouw gebonden blusapparatuur, gebouwbewaking/storingsmelder;
- onderhoud, periodieke controle en keuring van de verwarmingsinstallatie;
- onderhoud van hang- en sluitwerk algemene toegangsdeuren;
- onderhoud aan dakramen;
- onderhoud vloeren;
- bestrijding plaagdieren;
- energielevering;
- administratiekosten ad 6% over de hierboven aangegeven leveringen en diensten (welke in het voorschot zijn verwerkt)

Huurder draagt op eigen risico en kosten zelf zorg voor eventuele contracten ten behoeve
van o.a.:
- telefoon- en internetaansluiting;
- schoonmaak van het gehuurde;
- onderhoud van databekabeling en daaraan gerelateerde faciliteiten.

Eenmalige opstartkosten:
Huurder dient bij ingang van de huurovereenkomst eenmalig een bedrag van € 221,- excl. BTW te betalen ten behoeve van het aanbrengen/wijzigen van de naamsaanduiding op de postbus en het aanbrengen/wijzigen van het bord bij de bijbehorende parkeerplaats (indien
van toepassing).

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Per direct.

Energielabel gebouw:
Het object beschikt over een EPA-label D.

Bouwjaar:
Oorspronkelijke bouw omstreeks 1971. Grootschalige renovatie omstreeks 2002.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Op aanvraag is het NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373 / bog@brockhoff.nl.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-26
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder