Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Asterweg 20 K1 - 3 1031HN Amsterdam, Buiksloterham

Huurprijs € 44.800 per jaar

Omschrijving

Op zoek naar een prettige en MULTIFUNCTIONELE kantoor-/ showroomruimte ter grootte van totaal ca. 320 m², een industriële uitstraling, goede opslagmogelijkheden, dubbel DAKTERRAS en goede parkeergelegenheid en op ca. 5 min fietsen van A’DAM Toren in een hippe woon-/werkomgeving van Amsterdam Noord?

Algemeen:
De representatieve kantoor-/ showroomruimte, ter grootte van in totaal ca. 320 m², wordt zowel als GEHEEL als in ZELFSTANDIGE UNITS vanaf ca. 80 M² te huur aangeboden en zijn gelegen in een modern en eigentijds gebouw met eigen voorzieningen.

Op het terrein is een grote diversiteit aan omliggende bedrijfsactiviteiten te vinden (o.a. IT, creatief, dienstverlenend) welke de locatie een geweldige plek maken om vanuit te werken!

Beschikbaarheid
Begane grond K1 ca. 80 m²
1e verdieping K3 ca. 115 m²
2e verdieping K2 ca. 125 m²

Het geheel is single-tenant te huur, maar de units zijn desgewenst ook apart of gecombineerd te huur. Informeer naar de huurprijzen.

Beschrijving per unit:
De units zijn toegankelijk via de gemeenschappelijke entree op de begane grond en een grote overheaddeur, alwaar op de begane grond een gedeelde algemene ontvangst-/ vergaderruimte ter beschikking staat!

Unit K1 is gelegen op de begane grond, omvat in totaal ca. 80 m² (incl. omslag entree) en kent de volgende indeling: entree, eigen pantry en toiletvoorziening, open kantoorruimte met ingebouwde kleinere kantoorunit.

Deze kantoor-/ showroomruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- tegelvloer;
- zelfstandig sanitair;
- eigen pantry;
- C.V.-installatie met radiatoren.

Servicekosten bedragen € 156,- per maand excl. BTW, incl. gas-, water en elektraverbruik van de unit. Dit betreft een voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, specificatie leveringen en diensten op aanvraag beschikbaar. Internet is voor rekening van huurder.

Unit K3 is gelegen op de 1e verdieping, omvat in totaal ca. 115 m² (incl. omslag entree) en kent de volgende indeling: entree, eigen pantry en toiletvoorziening, grote open kantoorruimte met eigen dakterras van ca. 25 m².

Deze kantoorruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- houten vloeren;
- zelfstandig sanitair;
- eigen pantry;
- C.V.-installatie met radiatoren.

Servicekosten bedragen € 309,- per maand excl. BTW, incl. gas- en elektraverbruik van de unit. Dit betreft een voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, specificatie leveringen en diensten op aanvraag beschikbaar. Internet is voor rekening van huurder.

Unit K2 is gelegen op de 2e verdieping, omvat in totaal ca. 125 m² (incl. omslag entree) en kent de volgende indeling: entree, eigen keuken en toiletvoorziening, grote open kantoorruimte met eigen dakterras van ca. 25 m², alsmede een vide met een open ruimte en een afgesloten kantoorruimte

Deze kantoorruimte is met oog voor detail hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- houten vloeren;
- zelfstandig sanitair;
- eigen keuken;
- C.V.-installatie met radiatoren.

Servicekosten bedragen € 185,- per maand excl. BTW. Er zijn eigen meters aanwezig, huurder dient zelf zorg te dragen voor contracten met nutsleveranciers.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Buiksloterham” d.d. 21-12-2016 kent het gebouw de bestemming “gemengd” derhalve bestemd voor o.a. kantoor en bedrijven.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto? Het object is direct verbonden met de Rijkswegen A10 via de S116, S117 en S118. U kunt in parkeren op het terrein direct naast de kantoorruimte. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel eveneens in enkele minuten.

Komt u met de fiets? Vanaf Amsterdam CS is het object is ca. 10 minuten met de pont te bereiken.

Komt u met het openbaar vervoer? Via buslijn 38 (elke 15 min) is het object vanaf Station Noord goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid / extra opslagruimte:
Er is per unit minimaal 1 parkeerplaats op het buitenterrein beschikbaar welke verplicht
dient te worden afgenomen tegen een huurprijs van voor € 500,- excl. BTW per jaar.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het huren van extra parkeerplaatsen en/of opslagruimte in de parkeergarage, e.e.a. op basis van beschikbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar, in overleg flexibele huurtermijnen mogelijk.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Eenmalige opstartkosten:
Huurder dient bij ingang van de huurovereenkomst eenmalig een bedrag van € 115,- excl. BTW te betalen ten behoeve van het aanbrengen/wijzigen van de naamsaanduiding op de postbus en het aanbrengen/wijzigen van het bord bij de bijbehorende parkeerplaats.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Per direct.

Bijzonderheden:
- Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.
- Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars 020-5437373.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-06-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder