Vorige | Volgende

Atalantalaan 69 1432NH Aalsmeer, Oosteinde

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

De wijk Nieuw Oosteinde is een jonge woonwijk met een grote variatie aan woningen. Stijlvolle jaren twintig en jaren dertig-ontwerpen, veel baksteen en veel variatie in grootte en type. De wijk is groen en er zijn waterpartijen, autoluw en met verrassende pleintjes en hofjes. Het is goed wonen in Nieuw Oosteinde. Een goed geoutilleerd wijkwinkelcentrum, een brede school en een medisch centrum maken dat alle voorzieningen op loop- of fietsafstand voorhanden zijn. Amstelveen-Westwijk, het Amsterdamse Bos, de Westeinderplassen in Aalsmeer met een geweldig strand maar ook het Stadshart van Amstelveen, Schiphol en het centrum van Amsterdam liggen op korte afstand. Een ideaal alternatief voor wonen in de Randstad in een rustig dorp met alle voordelen van de stad in de directe omgeving.

Dit appartement aan de Atalantalaan ligt op de 2e en hoogste verdieping van een kleinschalig appartementengebouw. Er is een lift aanwezig. Het balkon biedt uitzicht op een leuke waterpartij en het 'Rozenpleintje'. Winkels op korte afstand en de bushalte met directe verbinding naar Amstelveen en Amsterdam op drie minuten fietsen. Het is een lekker licht huis en het onderhoud is prima.

Indeling:
Op de begane grond is de entree afgesloten voor onbevoegden. Eenmaal binnen leiden een trap en de lift u naar de juiste etage maar op de begane grond zelf is aan de achterzijde nog een algemene parkeerplaats en fietsenberging.

Atalantalaan 69
Is gelegen op de bovenste etage. De voordeur is bereikbaar via de galerij en leidt tot de hal. Aan weerszijden van de hal liggen de twee slaapkamers, met ramen aan de galerijzijde. Er zijn een toilet, een nette badkamer met douchecabine en wastafel en een royale bergruimte waar ook de plek voor de wasmachine/droger en c.v.ketel is. Over de hele breedte van het appartement, aan de achterzijde, met uitzicht over de Vlinderweg, water een brug en het pleintje aan de overkant, de opvallend lichte woonkamer met de open keuken. Hier vandaan is ook het balkon bereikbaar, deze ligt op het zuid/oosten.

Locatie:
Aalsmeer is een heerlijk dorp om te wonen. Veel groen, een echt dorps karakter maar toch midden in de Randstad en op korte afstand van de grote steden: Het centrum van Amsterdam is met de auto binnen een half uur bereikbaar en zelfs op de fiets is het goed te doen. De route door het Amsterdamse Bos is verrassend leuk. De Zuid-as ligt op korte afstand en het openbaar vervoer is prima geregeld. Aalsmeer-Oost en de hieraan grenzende wijk Nieuw Oosteinde liggen tegen Amstelveen aan. Daarom zijn de bewoners van dit deel van Aalsmeer veelal Amstelveen/Amsterdam georiŽnteerd. Het Amsterdamse Bos ligt om de hoek voor recreatie maar in Aalsmeer zelf is ook van alles te doen. Neem alleen al het unieke natuur- en recreatiegebied de Westeinder Plassen met horecagelegenheden, een strand en een keur aan jachthavens.

Goed om te weten;
- Er is een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars;
- Het gebouw is voorzien van een lift;
- De woning is uitstekend geÔsoleerd en beschikt over een label A.

Wilt u deze woning bezichtigen?
In verband met Covid19/Corona verzoeken wij u om alle digitale mogelijkheden te bekijken op onze site. Staat de woning u na bestudering van de informatie nog steeds aan? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Wel hanteren wij speciale regels: We geven geen handen en staan maximaal twee personen tijdens een bezichtiging toe om te kunnen garanderen dat we de anderhalve meter afstand tussen iedereen kunnen bewaren. We verzoeken u niets in het huis aan te raken. De makelaar zal de deuren voor u openen en reinigt alle deurkrukken na afloop van de bezichtiging. Zo proberen we verspreiding van het virus tegen te gaan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-08-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder