Vorige | Volgende

Atjehstraat 44 . 2585VL Den Haag, Archipelbuurt

Huurprijs € 2.750 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
203 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

ATJEHSTRAAT 44, 2585 VL DEN HAAG

SPACE AND STYLE!

Spacious 3-storey maisonette with 3 bedrooms, 2 bathrooms and study in popular Archipel. Easy walking distance to shops, public transport, city centre and Shell offices.
Layout: private entrance on ground floor; stairs to 1st floor; big living room (ca. 21m2); adjoining dining room (ca. 22m2) ; fully equipped open kitchen (ca. 13m2); study (ca. 8 m2); w.c.; terrace (ca. 17m2) with storage shed.
2nd floor: very large back room (ca 22m2); balcony (ca. 3.5m2) huge front room (formerly 2 rooms, ca. 28m2); bathroom with bathtub/shower and washbasin; separate w.c.
3rd floor: spacious landing; good-sized bedroom (ca. 12m2); 2nd bathroom with shower, washbasin, w.c. and laundry.

We charge no mediation costs for the tenant.

Video viewing possible via WhatsApp or FaceTime. Contact our office for an appointment.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
203 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder