Vorige | Volgende

Augustusbloemweg 17 1508BB Zaandam, Kogerveld

Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
294 m²

Omschrijving

Deze leuke eengezinswoning aan de Augustusbloemweg in Zaandam heeft vier slaapkamers en een flinke voor- en achtertuin.

De Augustusbloemweg ligt in de Zaandamse wijk Kogerveld, naar een ontwerp dat gericht was op jonge gezinnen. De woningen zijn praktisch, de kavels ruim en het groen overheerst - net als de straatnamen al suggereren. De wijk kreeg een eigen NS station en vlotte ontsluiting tot het Rijkswegennet. Kogerveld heeft alle voorzieningen zoals basisscholen, een winkelcentrum en supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Sport, divers voortgezet onderwijs en recreatie liggen vrijwel om de hoek en het vernieuwde centrum met alle stadse genoegens zoals winkelen, gezellige terrassen en uitgaan zijn veel dichterbij dan je denkt. Met een kwartiertje fietsen zijn cultuur, culinaire genoegens, shoppen of natuur binnen handbereik!

Deze vijfkamerwoning is direct te betrekken maar biedt ook voldoende mogelijkheden het helemaal naar de eigen zin te maken. Een dakopbouw voor extra slaap-, werk- of bergruimte bijvoorbeeld. De kozijnen zijn rondom al vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas en de dakbedekking is 4 jaar geleden al vernieuwd. Dus al die zorgen zijn al weggenomen.

Op de benedenverdieping ligt een laminaatvloer en zijn de wanden gestuct. Kenmerkend voor deze woningen zijn de grote raamoppervlakken, zowel beneden als boven. De achtertuin, met separate stenen schuur en achterom, is even netjes als de woning. En praktisch ingericht, net als de woning zelf, want wooncomfort is één, onderhoudsgemak is minstens zo prettig!

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Doorzonwoonkamer met loopdeur naar naar de tien meter diepe achtertuin op het noordwesten (middag- en avondzon) en gesloten keuken.
Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 in gebruik als waskamer voorzien van wasmachin-aansluiting en CV-opstelling. Badkamer met douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte: 78 m2;
- achtertuin: 60 m2
- inhoud: 268 m3;
- perceel grootte: 177 m2 eigen grond;
- project notaris: Frans ten Veen, Buma Algera Notariaat;
- de koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet-bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Perceeloppervlakte
294 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder