Vorige | Volgende

Aurikelstraat 21 1032AP Amsterdam, Bloemenbuurt Noord

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*****English text below*****

Gerenoveerde 3- kamerbovenwoning met eigen opgang en balkon in de Bloemenbuurt te huur.

De Bloemenbuurt is een wijk uit eind jaren twintig in de stijl van de Amsterdamse school en heeft een dorps karakter. De buurt is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen en grenst aan het langgerekte Noorderpark. De metro halte en pont zorgen voor een goede bereikbaarheid van de stad, alsook de ringweg A-10 en de IJ-tunnel. Parkeren kan gewoon voor de deur.

De foto's zijn genomen in bewoonde staat, de woning wordt gestoffeerd opgeleverd.

De woning betreedt u door middel van een eigen opgang. Op de eerste verdieping treft u de woonkamer met een woonkeuken welke toegang geeft tot het balkon. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een nette badkamer welke voorzien is van een wastafel, douche en wasmachineaansluiting, een separaat toilet en een C.V.-combiketel (Intergas 05). Tevens is er toegang tot de vliering.

Bijzonderheden:
- Huur EUR 1.500,- p/m excl g/w/l/i
- Gestoffeerd, kosten EUR 25,- p/m
- Twee maanden borg
- Beschikbaar per 1 september 2021
- Geschikt voor delers


***** English text*****

Renovated 2 bed apartment with private entrance and balcony for rent in Amsterdam Noord.

Located in the Bloemenbuurt area, next to the Noorderppark with its famous swimmingpool. Alle ameninties nearby, the metro line and ferry for perfect connection to the ctiy, as is the IJ tunnel and city ring nearby.

The pictures are taken with furniture but the flat will be rented unfurnished.

The apartment has a private entrance, living room and kitchen on the first floor. Fuly equipped kitchen with balcony. On the second floor two bedrooms, bathroom with shower and separate toilet. Access to attick for extra storage.

Details
- Rent EUR 1500 p/m excl. g/w/l/i
- Unfurnished, cost upholstery EUR 25 p/m
- Deposit 2 months' rent
- Available per September 1st 2021
- Suitable for sharers.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 25 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-08-12
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Volewijck

De Bloemenbuurt is een wijk uit eind jaren '20 en heeft een typisch dorps karakter. Samen met de Van der Pekbuurt vormt de Bloemenbuurt de zogenoemde Volewijck.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder