Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aurikelstraat 73 1032AS Amsterdam, Bloemenbuurt Noord

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

* FOR ENGLISH, CHECK BELOW*

In de gezellige Bloemenbuurt nabij het mooie Noorderpark is deze 3- kamer maisonnette woning van 73 m direct beschikbaar, met een balkon op het westen en een berging op het binnenplein.
Op steenworp afstand van het bruisende centrum is het in deze wijk heerlijk rustig om te wonen.

De woning bevindt zich op de eerste en tweede verdieping, heeft een ruim balkon en een eigen entree. Het appartement ziet er netjes uit. De woning is op loopafstand van het openbaar vervoer, waaronder de Noord/Zuidlijn, de bushaltes en de pont naar Amsterdam Centraal station.

De indeling:

Begane grond
Eigen entree, hal met goede garderobe mogelijkheden en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Afgesloten hal met trap naar de tweede verdieping en toegang tot de eerste verdieping.
De moderne keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, ingebouwde combi-oven, koelkast en een vaatwasser. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement, die u toegang geeft tot het zonnige balkon. Hier kun je door de ligging, genieten van het middagzonnetje. De woonkamer aan de voorzijde van het appartement heeft uitzicht op een rustige straat.

Tweede verdieping
Overloop, de slaapkamer aan de voorzijde is nu in gebruik als kinderkamer. Op de overloop bevindt zich de badkamer met een inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting. Er is een separaat toilet.

De tweede slaapkamer is een ruime slaapkamer.

Op het middenterrein achter de woning is er een eigen berging van 2,8 m.

- Erfpacht afgekocht tot en met 30-04-2055
- Gunstige aanvraag eeuwigdurende erfpacht voor verkoper opgevraagd
- Gezonde en professioneel beheerde VvE, de servicekosten bedragen 113,98 per maand
- Groene, rustige omgeving
- Parkeren volgens vergunningstelsel, 2 vergunningen per adres
- Oplevering kan snel, Augustus 2020 is bespreekbaar
- Gewilde buurt nabij het centrum van de stad
- Gelegen in beschermd stadsgezicht Oud-Noord
- Halte Noorderpark - Noord/Zuidlijn op loopafstand

Omgeving:

De bereikbaarheid van deze woning is uitstekend met een bushalte op loopafstand. Het is hier heerlijk rustig en ruimtelijk wonen. Je bent met de fiets binnen 8 minuten via de pont op het Centraal Station, via de Noord/Zuidlijn ben je snel in het Centrum van Amsterdam.
Het is een rustige, groene en kindvriendelijke buurt met speeltuintjes, kinderopvang en diverse basisscholen in de buurt. In de nabijheid van de Bloemenbuurt zijn winkelcentra Banne Centrum, Mosplein, Boven 't IJ en natuurlijk de Van der Pekstraat met de markt. Op loopafstand bevindt zich het Noorderparkbad, uitgeroepen tot mooiste zwembad van Europa. Het NDSM-terrein bevindt zich op 5 minuten fietsafstand

*ENGLISH*

In the Bloemenbuurt near the beautiful Noorderpark, this 3-room maisonette house of 73 m is for sale, with a west-facing balcony and a storage room in the courtyard.
Not far away from the busy city centre, you can life here in a nice cozy place.

The house is located on the first and second floor, has a spacious balcony and a private entrance. The apartment looks decently. The house is within walking distance of public transport, including the North / South line, the bus stops and the ferry to Amsterdam Central Station.

The layout:

Ground floor
Private entrance, hall with good wardrobe options and the stairs to the first floor.

First floor
Closed hall with stairs to the second floor and access to the first floor.
The modern kitchen is equipped with a 4-burner gas hob, extractor hood, built-in combi oven, refrigerator and dishwasher. The kitchen is located at the back of the apartment, which gives you access to the sunny balcony. Here you can enjoy the afternoon sun because of its location. The living room at the front of the apartment overlooks a quiet green street.

Second floor
The bedroom at the front is now used as a children's room. On the hallway is the bathroom with a walk-in shower, sink and washing machine connection. There is a separate toilet.

The second bedroom is a spacious bedroom.

In the courtyard behind the house there is a private storage room of 2.8 m.

- Annual lease payments surrendered to 30-04-2055
- Favorable request for perpetual ground lease for seller requested
- Healthy and professionally managed VvE, the service costs are 113.98 per month
- Green, peaceful environment
- Parking according to permit system, 2 permits per address
- Delivery can be fast, August 2020 is negotiable
- Popular neighborhood near the city center
- Located in a protected cityscape of Oud-Noord
- Noorderpark - Noord / Zuidlijn stop within walking distance

Surroundings:

The accessibility of this house is excellent with a bus stop within walking distance. It is wonderfully quiet and spacious living here. You can reach the Central Station by bicycle within 8 minutes, via the North / South line you are quickly in the Center of Amsterdam.
It is a quiet, green and child-friendly neighborhood with playgrounds, childcare and several primary schools nearby. In the vicinity of the Bloemenbuurt are shopping centers Banne Centrum, Mosplein, Boven 't IJ and of course the Van der Pekstraat with the market. Within walking distance is the Noorderparkbad, voted the most beautiful swimming pool in Europe. The NDSM is a 5-minute bike ride away.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
238 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Volewijck

De Bloemenbuurt is een wijk uit eind jaren '20 en heeft een typisch dorps karakter. Samen met de Van der Pekbuurt vormt de Bloemenbuurt de zogenoemde Volewijck.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder