Vorige | Volgende

Avercampstraat 5 1072RA Amsterdam, Lizzy Ansinghbuurt

Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*English text below*

Op een uitstekend gelegen locatie in de gezellige Pijp ligt dit ruim en licht tweekamerappartement met ruime eetkeuken, balkon op het zuiden en berging in de onderbouw!

Een ruime woning in een goed onderhouden appartementen complex!

Het appartement is gunstig gelegen in een rustige omgeving, op loopafstand bent u zo in de altijd gezellige en levendige Pijp en nabij de Zuidas. In de buurt kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen en delicatessen. De Albert Cuypmarkt ligt op steenworp afstand. Hier kunt naar hartelust winkelen. Tevens beschikt de buurt over voldoende leuke boetiekjes en hotspots, zoals Brouwerij Troost, restaurant Loetje, CT Coffee en Coconuts, Par Hasard en the Seafood Bar. Dit is slechts een kleine selectie van de verscheidenheid aan (trendy) cafés en restaurants. Voor sport en ontspanning bevindt het prachtige Sarphatipark zich om de hoek.

De woning is zowel met de auto als ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A-10. Om gebruik te kunnen maken van de parkeergelegenheid is een parkeervergunning nodig (zie de website van de Gemeente Amsterdam voor meer informatie). Op de fiets ben u binnen 10 minuten op de grachten. Wilt u van het openbaar vervoer gebruik maken dan kan dat natuurlijk ook, want tram 3, 12 en 24, evenals de Noord-/Zuidlijn stoppen om de hoek.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree, bereikt u de eerste verdieping.
U komt het appartement binnen in de ruime hal die u vervolgens toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer is over de gehele breedte voorzien van raampartijen, licht en fris! De woning beschikt over een ruime eetkeuken. De slaapkamer ligt aan de achterkant en heeft openslaande deuren die toegang geven tot het balkon. Het balkon kijkt uit over de binnentuin en is op het zuiden gelegen en dat betekent: veel zonuren! De badkamer is netjes en praktisch en beschikt over een douche. Tevens vindt u hier de wasmachine aansluiting. Het toilet met fontein bevindt zich apart. Tot slot vindt u in de onderbouw een ruime berging, die veel opbergmogelijkheden biedt.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 59,5 m² (conform NEN 2580 meetrapport);
- Bouwjaar 1986;
- Erfpacht afgekocht tot 01-01-2050;
- Algemene bepalingen erfpacht 1994;
- Actieve en goed verzorgde VvE;
- Servicekosten € 114,38 per maand;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Openslaande deuren tussen woonkamer en slaapkamer;
- Gemeenschappelijke binnentuin;
- Balkon op het zuiden;
- Oplevering in overleg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

English text:
This spacious and light two-room apartment with spacious dining kitchen, south-facing balcony and storage in the basement is located in an excellent location in the cozy De Pijp.

A spacious home in a well-maintained apartment complex!

The apartment is conveniently located in a quiet area, within walking distance you are in the always cozy and lively De Pijp and near the Zuidas. In the neighborhood you can go for all your daily groceries and delicacies. The Albert Cuyp market is just steps away. You can shop here to your heart's content. The neighborhood also has plenty of nice boutiques and hotspots, such as Brouwerij Troost, restaurant Loetje, CT Coffee and Coconuts, Par Hasard and the Seafood Bar. This is just a small selection of the variety of (trendy) cafes and restaurants. For sports and relaxation, the beautiful Sarphatipark is just around the corner.

The property is easily accessible both by car and by public transport. Within minutes you are on the A-10 ring road. A parking permit is required to use the parking facilities (see the website of the Municipality of Amsterdam for more information). By bike you are on the canals within 10 minutes. If you want to use public transport, then that is of course also possible, because tram 3, 12 and 24, as well as the North / South line stop around the corner.

Layout:
You reach the first floor via the communal entrance.
You enter the apartment in the spacious hall that gives you access to all rooms. The living room is over the entire width with windows, light and fresh! The house has a spacious kitchen. The bedroom is at the back and has doors that give access to the balcony. The balcony overlooks the inner garden and is facing south. That means: lots of sunshine! The bathroom is neat and practical and has a shower. You will also find the washing machine connection here. The toilet with fountain is located separately. Finally, you will find a large storage room in the basement that offers many storage options.

Particularities:
- Living area 59.5 m² (in accordance with NEN 2580 measurement report);
- Year of construction 1986;
- Located on a long lease, REDUCED until 01-01-2050;
- General provisions lease 1994;
- Active and well-cared for VvE A(ssociation of owners);
- Service costs € 114.38 per month (VvE);
- Fully equipped with double glazing;
- Double doors between living room and bedroom;
- Common courtyard;
- South-facing balcony;
- Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder