Vorige | Volgende

Azaleastraat 27 1214CG Hilversum, Bloemenkwartier Noord

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
1902
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
110 m²

Omschrijving

** COMPLETELY REFURBISHED HOUSE ** 3 BEDROOMS **

This lovely non-furnished 3-bedroom house is situated in a small street close to Gijsbrecht van Amstelstraat with several small shops. And also near the city centre of Hilversum with several restaurants and foodhall Mout, the Vue cinema and the train station. Highways to A27/A1 are easily accessible. There is a playground at the back of the garden.

The house has been completely renewed and modernized.

Lay-out:
Entrance, hallway, toilet, spacious lounge with modern open kitchen in the extension in the back. The kitchen is equiped with several built-in appliances and plenty of cupboard space. There is a spacious basement. Access to the garden facing Southeast. There is a shed for storage.
The open staircase leads towards the 1st floor, landing, 3 bedrooms varying in size, modern bathroom with bathtub, shower and double sink and 2nd toilet.

- The rental price is exclusive costs for gas, water, electricity and (local) taxes
- Owners consent
- 2 months deposit
- (Bank)-references will be checked through the NVM Woontoets; your gross (jointly) income should be at least 3,5x the monthly rent
- Non Furnished
- Minimum rental period 1 year (maximum of 2 years)
- Available immediately

...............................................................................................................................................

** COMPLEET VERBOUWD WOONHUIS ** 3 SLAAPKAMERS **

Dit geheel super netjes verbouwde woonhuis met 3 slaapkamers is gelegen in een rustig straatje vlakbij de gezellige Gijsbrecht van Amstelstraat met diverse winkeltjes. En ook vlakbij het centrum van Hilversum met het winkelcentrum Hilvertshof, diverse horecagelegenheden zoals foodhall Mout, de Vue bioscoop en het station. Uitvalswegen naar A27/A1 zijn goed bereikbaar. Het huis ligt aan een speeltuin aan de achterzijde.

Het huis is geheel gerenoveerd en verbouwd.

Indeling: hal, w.c. met fonteintje, ruime en lichte woonkamer met open trap naar de 1e verdieping. De moderne keuken bevindt zich in de uitbouw en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een ruime kelder. Vanuit de keuken toegang naar hal met toegang naar de tuin. In de tuin bevindt zich een ruime stenen schuur.

1e Verdieping: overloop, moderne badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel met meubel en w.c. 3 slaapkamers varierend in grootte.

- De huurprijs is exclusief kosten voor gas, water, elektra en (lokale) heffingen
- Gunning eigenaar
- 2 maanden waarborgsom
- (Bank-)referenties worden gecheckt middels de NVM Woontoets; uw bruto (gezamenlijk) inkomen dient ter hoogte van 3,5x de kale maandhuur te zijn
- Gestoffeerd
- Minimale huurperiode 1 jaar (maximaal 2 jaar)
- Per direct beschikbaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Perceeloppervlakte
110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder