Vorige | Volgende

Azaleastraat 66 2565CG Den Haag, Bloemenbuurt-Oost

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Beautiful, light and recently renovated unfurnished 4 room (3 bedroom) top apartment in the residential area Bloemenbuurt with terrace on the west. The apartment overlooks various trees, including a pear tree. Around the corner the Goudenregenplein for daily shopping, restaurants and various more luxurious shops.

Ground floor entrance, through classic/modern staircase to the 2nd floor. Entrance apartment. Corridor with beautiful panel doors gives access to living-dining room with open kitchen (20m2) with doors opening to a spacious sunny balcony on the west (7m2). The kitchen is equipped with a dishwasher, fridge/freezer, gas oven with hob and stainless steel sink with designer faucet. Small bedroom (6m2) at the back of the apartment overlooking a pear tree. The spacious modern bathroom in the middle of the apartment has recently been renovated with bath/shower, washbasin with furniture and washing machine. At the front of the apartment is the master bedroom (15m2) with a private bathroom (shower and washbasin with furniture). The third bedroom (5m2) at the front of the apartment overlooks green trees and the lively Azaleastraat.

The entire apartment has been upholstered with new wooden blinds, luxury laminate floors and repainted. New carpeting on the stairs. The toilet and bathrooms have mechanical ventilation and all frames have double glazing.

-Rent € 1.250,00
-Deposit € 1.250,00
-Servicecosts: Advanced payment € 190,00 (gas, electricity, water and internet)
-No pets
-No smoking allowed

Mooi licht en recent gerenoveerd ongemeubileerd 4 kamer (3 slaapkamer) top-appartement in de gezellige woonwijk Bloemenbuurt met terras op het westen. Het appartement kijkt uit op diverse bomen, waaronder een perenboom. Om de hoek bij het Goudenregenplein voor de dagelijkse boodschappen, restaurants en diverse luxere winkels.

Entree begane grond, door klassiek/modern trappenhuis naar de 2e verdieping. Entree appartement. Gang met mooie paneeldeuren geeft toegang tot woon-eetkamer met open keuken (20m2) met openslaande deuren naar een ruim zonnig balkon op het westen (7m2). De keuken is voorzien van een afwasmachine, koel/vriescombinatie, gasoven met kookplaat en rvs wasbak met design kraan. Door de keuken naar kleine slaapkamer (6m2) aan de achterkant van het appartement met uitzicht op een perenboom. De ruime moderne badkamer in het midden van het appartement is recent gerenoveerd met bad/douche, wastafel en wasmachine. Aan de voorkant van het appartement is de masterbedroom (15m2) met aansluitend een privébadkamer (douche en toilet). De derde slaapkamer (5m2) aan de voorkant van het appartement kijkt uit op groene bomen en de levendige Azaleastraat.

Het gehele appartement is opnieuw gestoffeerd met sfeervol houten luxaflex, brede luxe laminaat vloeren en opnieuw geverfd. Op de trap nieuwe vloerbedekking. De toilet en badkamers beschikken over mechanische ventilatie en alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

-Huur € 1.250,00
-Waarborg € 1.250,00
-Servicekosten: Voorschot € 190,- (gas, electriciteit, water en internet)
-Geen huisdieren
-Roken niet toegestaan
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 190 p/m
Aanmeldingsdatum
31-10-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder