Vorige | Volgende

Azartplein 113 1019PC Amsterdam, Java-eiland

Vraagprijs € 315.000 

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Wonen met een prachtig uitzicht!

Deze twee kamerappartement heeft een grandioos uitzicht over het IJ.

OMGEVING:
Het Azartplein vormt de verbinding tussen het Java- en Knsm-eiland in het Oostelijk Havengebied.
Dit is een zeer populaire woonomgeving door de combinatie van bijzondere architectuur, wonen aan het water en de uitstekende voorzieningen. Winkelcentrum Brazilië voor de dagelijkse boodschappen, chique designwinkels, trendy restaurants, uitgaanscentra, kunst, cultuur, muziek, watersport….het is er allemaal! Bovendien ben je met fiets, tram, bus of pontje ook zó elders in de stad, en met de auto moeiteloos op de Ring.
Het gebouw Wladiwostok is van bijzondere architectuur en bestaat uit enkele bedrijfsruimten op de begane grond; daarboven 8 woonlagen waarin diverse appartementen en vier gemeenschappelijke verenigingsruimten zijn gevestigd. Aan de achterzijde van het gebouw ligt de (dak)tuin die in eigen beheer is van de bewoners.

INDELING:
Zevende verdieping; meterkast in de centrale hal.
Entree, hal, slaapkamer met inloopkast en toegang tot de badkamer voorzien van een bad, douche en wastafel, kast met de stadsverwarming, toilet met fonteintje en de woonkamer met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het balkon op het noorden met vrij uitzicht over het IJ.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1995;
- Oppervlakte 51m2;
- Erfpacht afgekocht t/m 31 maart 2046;
- Berging in de onderbouw.
- Actieve en financieel gezonde VvE (VvE Beheer Amsterdam);
- Servicekosten bedragen € 89,16 per maand (2019);
- Veilige, afgesloten hoofdingang van het gebouw met video-intercom;- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Mechanische ventilatie;
- Notaris: keuze koper (model Amsterdam);
- Oplevering in overleg;
- Aan de opgegeven maten op de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder