Vorige | Volgende

Azartplein 185 1019PC Amsterdam, Java-eiland

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
122 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Licht en ruim appartement aan het Azartplein in het gebouw "Wladiwostok" met een zonnig balkon, vier slaapkamers, een royale berging in de onderbouw en een gemeenschappelijke binnentuin.
Het woonoppervlak van dit appartement met uitzicht over de skyline van Amsterdam, Bogortuin, de IJhaven, het Azartplein, het IJ en de Verbindingsdam, beslaat maar liefst 122 m2.

Het gebouw Wladiwostok is van bijzondere architectuur en bestaat uit enkele bedrijfsruimten op de begane grond; daarboven zijn 8 woonlagen gerealiseerd waarin diverse appartementen (koop en huur) en vier gemeenschappelijke verenigingsruimten (fitnessruimte, klusruimte, collectieve balkons, binnentuin op 1 hoog) zijn gevestigd. Alle bewoners kunnen hier gebruik van maken. Er is een actieve bewonersvereniging waardoor er veel aandacht is voor leefbaarheid in en rond het gebouw en sociale activiteiten. Meer informatie op www.wladiwostok.nl

Het Azartplein vormt de verbinding tussen het Java- en Knsm-eiland in het Oostelijk Havengebied.
Dit is een zeer populaire woonomgeving door de combinatie van bijzondere architectuur, wonen aan het water en de uitstekende voorzieningen. Winkelcentrum Brazilië voor de dagelijkse boodschappen, chique designwinkels, trendy restaurants, een sportschool, uitgaanscentra, kunst, cultuur, muziek, watersport….het is er allemaal!

Bereikbaarheid
Bovendien ben je met fiets, tram (lijn 7 richting Leidseplein), bus (lijnen 48 en 65 respectievelijk naar Centraal Station en de Houthavens als wel het Amstelstation en Station Zuid) of het pontje ook zó elders in de stad, en met de auto moeiteloos en vlot op de Ring.

Indeling appartement:

Begane grond
gemeenschappelijke afgesloten entree, bellentableau, brievenbussen, toegang tot de bergingen, lift en trappenhuis.

Zevende verdieping: galerij, gemeenschappelijke fitness-ruimte, toegang tot het appartement, entree, trap naar de woonverdieping op 8 hoog, ruime ontvangsthal / gang met toegang tot alle vertrekken, vier slaapkamers, berging / stookruimte, toilet, badkamer, woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon op het zuiden.

Woonkamer en keuken
Vanuit de woonkamer en de keuken is er aan twee zijden een wijds uitzicht. De woonkamer staat in open verbinding met de (woon)keuken. De L-vormige keuken, voorzien van een donker natuurstenen blad en witte kastjes (onder- en bovenkastjes) is voorzien van inbouw apparatuur, o.a. een wasemkap, een 5-pits gasfornuis, een oven, een magnetron, vaatwasser, een koelkast en separate (ruime) diepvries. De achterwand in de keuken heeft een moderne RVS uitstraling.

Slaapkamers
Het appartement is uitgerust met vier slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een Frans balkon. De drie overige slaapkamers zijn van soortgelijk formaat en kijken allen uit over het Azartplein en het IJ.

Badkamer en toiletruimte
De badkamer, voorzien van een granieten vloer en moderne witte wandtegels met zwarte sierstrip, een dubbele wastafel, een designradiator en een inloopdouche. Mechanische ventilatie zorg voor aan- en afvoer van lucht. Het toilet is separaat, zwevend aangebracht en direct naast de badkamer gelegen. De vloer in de toiletruimte bestaat uit een zwarte tegelvloer, de wandtegels en zwarte sierstrip uit de badkamer komen hier terug.

Wasruimte / stookruimte / berging
In deze ruimte kunnen een wasmachine en een droger naast elkaar worden opgesteld. De ruimte is voorzien van praktische legplanken een een stellingkast met veel bergruimte. Ook staat hier de stadsverwarmings-unit opgesteld.

De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. In het hele appartement is een lamel parketvloer aangebracht.

Zonne-energie
Op het dak zijn zonnepanelen aangebracht (2015), de woning is aangesloten op deze collectieve zonneinstallatie van het gebouw. Het appartement heeft hierdoor lage kosten voor elektra.

Roerende zaken
Zoals aangegeven op de door de verkoper ingevulde lijst van zaken.

Parkeren
Het is mogelijk om een auto in de garage onder het complex te pareren. Verkopers huren een vaste parkeerplaats (1 auto).
Koper kan een huurcontract afsluiten voor deze vaste plek in de garage bij Stadgenoot waarbij vervolgens door verkopers de parkeerplek kan worden overgedragen aan de koper. De kosten voor de maandelijkse huur bedragen circa 100,- bij benadering.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 183,- per maand. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering, de administrateur, groot onderhoud, schoonmaak van het complex en de kosten voor elektriciteit van de gemeenschappelijke ruimten opgenomen.

Beheer
Het beheer en de administratie van de VvE worden professioneel uitgevoerd. Er is een actief bestuur van eigenaarbewoners. Er wordt minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd. Alle relevante VVE stukken zijn bij ons op kantoor beschikbaar.

Technische installaties
Verwarming en warm water middels stadsverwarming.

Erfpacht
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 2046, de canon is hiermee ook tot 2046 afgekocht. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 2000 zijn van kracht. Een aanvraag om afkoop eeuwigdurende erfpacht is door verkopers reeds bij de gemeente ingediend.

Indien een koper wenst over te stappen van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht, dan zal bij een overstap (aanvraag) naar eeuwigdurende erfpacht in 2019, de canon op € 1.419 per jaar + inflatie vastgeklikt worden voor ná 2046. Bij de overstap komen wel nog de notariskosten.

Eeuwigdurend de erfpacht afkopen ( je betaalt nooit meer erfpacht) is bij een overstap in 2019 mogelijk tegen een richtbedrag van € 29.456 (excl.notariskosten).

Deze bedragen zijn indicatief en gebaseerd op de rekentool van de Gemeente Amsterdam.
Er kunnen geen rechten aan de uitkomsten van deze rekentool worden ontleend.
Verkoper heeft reeds een aanvraag ingediend bij de Gemeente Amsterdam om zeker te zijn van een overstap met gunstige voorwaarden uit 2019. Koper dient dit verder vorm te geven.

Oplevering
De oplevering vindt plaats in overleg, maar bij voorkeur april/mei 2020.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder