Vorige | Volgende

Baambrugse Zuwe 117 A 3645AC Vinkeveen

Bouwjaar
1953
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
1.408 m²

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is gelegen op één van de mooiste plekjes aan de Baambrugse Zuwe direct aan de Vinkeveense Noordplas. Heerlijk zwemmen, varen en genieten van de het vrije uitzicht en de ondergaande zon.

De woning:
Op het perceel staat een gedateerde, maar bouwkundig en qua onderhoud in goede staat verkerende vrijstaande semibungalow met veel lichtinval. Het voorste gedeelte dateert uit 1953 en het achterste gedeelte is in 1999 gerealiseerd. De woning is onderheid en voorzien van dubbel glas, een boiler voor warm water, een gaskachel, een CV-ketel voor de verwarming met gedeeltelijk vloerverwarming en diverse leuke details zoals een erker aan de voorzijde en twee fraaie schouwen. Deze woning verdient het op opgeknapt of gerenoveerd te worden voor tijdelijk of langer gebruik, maar vervangende nieuwbouw is ook mogelijk. De bouwmogelijkheden op dit perceel zijn zeer ruim voor een vrijstaande woning en op de begane grond zijn er nog ruime mogelijkheden voor bij- of uitbouwen. Op ruimtelijkeplannen.nl vindt u het bestemmingsplan "Kom Vinkeveen".

Het perceel:
Volgens het kadaster heeft het perceel een oppervlakte van 1.408 m². Hiervan is een gedeelte van circa 650 vierkante meter de kavel en circa 50 vierkante meter de legakker tegenover het perceel in het water. Deze legakker heeft de prettige bijkomstigheid dat er een bufferzone is tussen de kavel en het meeste vaarverkeer. Dit is prettig in het kader van privacy en veiliger tijdens het zwemmen. Een verkoelende duik nemen in het schoonste water van Nederland kunt u hier direct vanuit de achtertuin. Maar ook suppen, kanoën, zeilen of lekker een tochtje maken met de sloep naar één van de restaurants die Vinkeveen rijk is, behoort tot de mogelijkheden.

De ligging:
Gedurende de gehele dag is er wel een lekker plekje te vinden in de zon. 's Avonds kunt u fantastisch genieten van de ondergaande zon, het gouden uur volgens fotografen. Alle dagelijkse voorzieningen liggen op fietsafstand en binnen 20 minuten bent u met de auto in Amsterdam of Utrecht. Kortom een zeer gewilde locatie aan de Baambrugse Zuwe met prachtig vrij uitzicht en een rijke natuur.

Neem contact op voor een bezichtiging dan kunt u zelf ervaren dat dit een superstek dit is!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1953

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
125 m²
Perceeloppervlakte
1.408 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder